Πίτερμπορο – Γουέστ Μπρομ 0-1: “Σωτηρία” στο 94′! (hls)

Με γκολ του Σέμι Ατζάγι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γουέστ Μπρομ κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Πίτερμπορο και "έπιασε" κορυφή στην Τσάμπιονσιπ!

Με γκολ του Σέμι Ατζάγι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γουέστ Μπρομ κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Πίτερμπορο και “έπιασε” κορυφή στην Τσάμπιονσιπ!

Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ είχε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος και αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Πιμ. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν οι… ρόλοι, η Πίτερμπορο ανέλαβε τα ηνία, ωστόσο η Γουέστ Μπρομ ήταν αυτή που έφτασε μια “ανάσα” από το γκολ και είχε δοκάρι με τον Ατζάγι.

Οι γηπεδούχοι πήραν περισσότερα επιθετικά ρίσκα στα τελευταία λεπτά και σε μια αντεπίθεση στο 94ο λεπτό, η Γουέστ Μπρομ βρήκε το γκολ που ζητούσε με πλασέ του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού, Σέμι Ατζάγι!

Μετά από αυτή τη σημαντική νίκη, η Γουέστ Μπρομ “συγκατοικεί” στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Φούλαμ (έχουν από 13 βαθμούς), ενώ η Πίτερμπορο βρίσκεται στην 20η θέση της κατάταξης με τέσσερις βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.