Τα έβαλε με τους φιλάθλους του ο Χόλογουεϊ

Σκληρή κριτική στους φιλάθλους της Μίλγουολ άσκησε ο προπονητής Ίαν Χόλογουεϊ μετά από εμετικά συνθήματα μερίδας των Λονδρέζων οπαδών στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λιντς για την πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ.

Σκληρή κριτική στους φιλάθλους της Μίλγουολ άσκησε ο προπονητής Ίαν Χόλογουεϊ μετά από εμετικά συνθήματα μερίδας των Λονδρέζων οπαδών στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λιντς για την πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ.


Η Μίλγουολ κέρδισε 2-0, αλλά η νίκη επισκιάστηκε από συνθήματα που υπογράμμιζαν την καταγωγή του Τζίμι Σάβιλ από το Λιντς. Ο Βρετανός παρουσιαστής και DJ, ήταν από τις πιο επιφανείς προσωπικότητες στη χώρα και του αποδόθηκε ο τίτλος του σερ, όμως μετά το θάνατό του το 2011 αποδείχτηκε πως συμμετείχε σε πάνω από 450 σεξουαλικές επιθέσεις, πολλές εκ των οποίων σε παιδιά και εφήβους!


Οι φίλοι της Μίλγουολ θέλησαν να πικάρουν αυτούς της Λιντς για την καταγωγή του Σάβιλ, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Χόλογουεϊ.


«Δεν μου άρεσαν αυτά τα συνθήματα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν έλλειψη σεβασμού. Δεν με νοιάζει από που ήταν ο Σάβιλ, αυτά που έκανε ήταν ντροπιαστικά. Ας σκεφτούμε για λίγο τι ακριβώς έκανε. Αυτά τα συνθήματα δεν έχουν πλάκα και το λέει ένας άνθρωπος που του αρέσουν τα αστεία. Προσωπικά σέβομαι τη Λιντς. Αν δεν κάνει κάτι ο καθένας μας, τότε ο κόσμος δεν πρόκειται να διορθωθεί. Είναι ανήκουστο κάποιοι να λένε τέτοια συνθήματα και οι διπλανοί τους να μην υποδεικνύουν στους stewards να τους πετάξουν έξω από το γήπεδο. Το ότι έρχεσαι δεν σου δίνει το δικαίωμα να λες ότι θες. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τους οπαδούς, αλλά κάποιοι πρέπει να αναρωτηθούν αν αυτό ήταν σωστό», τόνισε ο Χόλογουεϊ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.