Nόριτς: Σήκωσε κούπα ο Γιαννούλης (vid)

Η Νόριτς ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ ως πρωταθλήτρια με ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ.

Τα «καναρίνια», με τον Δημήτρη Γιαννούλη να αγωνίζεται 90 λεπτά, βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές από γκολ των Γούντροου (24′) και Τσάπλιν (43′), αλλά απάντησαν ισάριθμες με Μπουενδία (26′) και Άιντα (54′).

Συγκινητική στιγμή στο 87ο λεπτό όταν ο Αλεξάντερ Τέτεϊ, ο οποίος είναι ο πιο παλιός παίκτης της Νόριτς (αγωνίζεται εκεί από το 2012), βγήκε ως αλλαγή στην τελευταία του συμμετοχή με τα «καναρίνια» και χειροκροτήθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Μετά το τέλος του ματς, οι παίκτες του Ντάνιελ Φάρκε σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή, με 97 πόντους σε 46 αγωνιστικές, με την Γουότφορντ (2-0 εντός τη Σουόνσι) να τερματίζει δεύτερη και να την ακολουθεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα ζευγάρια των πλέι – οφ για άλλη μία θέση στα «σαλόνια» θα είναι Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ και Σουόνσι – Μπάρνσλεϊ, ενώ υποβιβάστηκαν Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Ρόδεραμ και Γουίκομ. Ανεβαίνουν από τη Λιγκ 1 Χαλ, Πιτέρμπορο και όποια επικρατήσει στα πλέι – οφ ανάμεσα σε Λίνκολν, Μπλάκπουλ, Σάντερλαντ και μία εκ των Πόρτσμουθ, Όξφορντ και Τσάρλτον (η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου είναι αύριο Κυριακή).

Πρώτος σκόρερ της Τσάμπιονσιπ ο Άιβαν Τόνι της Μπρέντφορντ, ο οποίος σκόραρε στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Μπρίστολ Σίτι και έφτασε τα 31 γκολ, ρεκόρ για την κατηγορία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.