Ντέρμπι-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3-3: Παραμονή για τα «κριάρια» (hls)

Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ πέρασε από χίλια κύματα, τελικώς κατάφερε με το συνδυασμό αποτελεσμάτων να αποφύγει τον υποβιβασμό, σε αντίθεση με τις «κουκουβάγιες».

Σε ένα τρελό παιχνίδι η Ντέρμπι πήρε την πολύτιμη εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ρόδεραμ στην Ουαλία με την Κάρντιφ, παρέμεινε στην Championship, ενώ οι «κουκουβάγιες» επιστρέφουν στη League One ύστερα από 9 χρόνια.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν ελάχιστες καλές στιγμές, εξάλλου είχαμε μόλις μία προσπάθεια προς την εστία, αμφότερες οι ομάδες προσπαθούσαν με μακρινές μπαλιές να αναπτυχθούν, δίχως αποτέλεσμα.

Το μοναδικό γκολ ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με τον Πάτερσον να εκτελεί το πλάγιο, τον Ρόουντς να παίρνει την κεφαλιά και τον Χάτσινσον από θέση όφσαϊντ να ανοίγει το σκορ μετά την πρώτη επέμβαση του Ρους.

Το δεύτερο ημίχρονο περνάει στο άλμπουμ των αναμνήσεων για τη Championship, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν τα δεδομένα σε 3 λεπτά με γκολ των Γουάγκχορν και Ρόμπερτς (49′, 52′), όμως το σύνολο του Μουρ δεν τα παράτησε.

Ισοφάρισε με τον Πάτερσον στο 62′ και έκανε το 2-3 με τον Μπέρνερ στο 69‘, με τον Γερμανό να είναι σε θέση όφσαϊντ.

Τελικώς η παραμονή της Ντέρμπι σφραγίστηκε με το πέναλτι του Γουάγκχορν στο 78′, αφού την ίδια στιγμή η Ρόδεραμ έφερε ισοπαλία στην Ουαλία.

Ντέρμπι Κάουντι: Ρους, Μπερν, Έντμουντσον, Κλαρκ, Φόρσαϊθ (73′ Μπιουκάναν), Ρόμπερτς, Νάιτ (61′ Μπερντ), Σίνι (αρχ.) (73′ Γιόζβιακ) , Καζίμ-Ρίτσαρντς, Λόρενς, Γουάγκχορν (82′ Ντέιβις)

Προπονητής: Γουέιν Ρούνεϊ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Γουέστγουντ, Χάτσινσον, Ντάνκλι (87′ Χάρις), Μπέρνερ, Πάλμερ, Πελουπέσι (90+2′ Γκριν), Μπάναν, Ριτς, Πάτερσον, Γουίντας, Ρόουντς (79′ Κατσούνγκα)

Προπονητής: Ντάρεν Μουρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.