Ρέντινγκ-Κάρντιφ 1-1: Δεν τους έκανε η ισοπαλία (hls)


Η Ρέντινγκ έπαιζε το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθεια της να προλάβει το τρένο των play-offs υποδεχόμενη την Κάρντιφ στο πλαίσιο της 42ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ. Για τους φιλοξενούμενους του Μικ Μακάρθι, ήταν ακόμη ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουν αναμένοντας το ενδεχόμενο θαύμα όπως χαρακτήρισε ο προπονητής τους την πιθανότητα να βρεθούν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λοιπόν την επιθυμία που ανέβασε την ένταση και το ρυθμό, όχι όμως τις σημαντικές στιγμές πλην εκείνης του Χάρι Γουίλσον για την Κάρντιφ την οποία εξουδετέρωσε ο Ραφαέλ.

Στο δεύτερο μέρος η Κάρντιφ έδειξε να χάνει την επαφή με το ματς. Η Ρέντινγκ πίεσε όμως ο τραυματισμός του Λούκας Ζοάο και η αποχώρηση του από το ματς την έκανε λιγότερο “αιχμηρή” στην επίθεση. Όσο μάλιστα κυλούσαν τα λεπτά γινόταν πιο ευάλωτη στην αντεπίθεση και σε μια τέτοια περίπτωση η Κάρντιφ κέρδισε πέναλτι.

Ο Κίφερ Μουρ σημάδεψε σωστά και παρότι έμεναν τέσσερα λεπτά για το τέλος ο προπονητής των φιλοξενούμενων Μικ Μακάρθι δεν πανηγύρισε την πρώτη του νίκη επί της Ρέντινγκ μετά από έξι ματς.

Στην εκπνοή και των καθυστερήσεων ο Γιακού Μεϊτέ με κεφαλιά ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως ψαλίδισαν ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες τους να “τρυπώσουν” στην εξάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.