Ντάρμπισιρ: “Στήριξη στον κόουτς”

Τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Τσάμπιονσιπ, έχουν κάνει την καρέκλα του Στιβ ΜακΚλάρεν να «τρίζει».

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν αλλά τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Τσάμπιονσιπ, έχουν κάνει την καρέκλα του Στιβ ΜακΚλάρεν να «τρίζει». Μετά και την ήττα του Σαββάτου από τη Σαουθάμπτον με 3-2 η αμφιβολία στο πρόσωπο του Άγγλου τεχνικού μεγάλωσε και φήμες στο «Νησί» αναφέρουν πως ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα της ομάδας θα μπορούσε να τον οδηγήσει προς την έξοδο.

Παρ’ όλα αυτά ο ΜακΚλάρεν δεν είναι μόνος του καθώς φαίνεται πως έχει στο πλευρό του την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του και συγκεκριμένα του Ματ Ντάρμπισιρ. Ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού που πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Νότιγχαμ στην σαββατιάτικη ήττα, αναφέρθηκε στον προπονητή του και ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου αλλά και πίστωση χρόνου.

«Ο προπονητής πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά στη Νοτιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να του εμπιστευτούν. Εννοείται πως εγώ τον υποστηρίζω. Η θέση του στην ομάδα βρίσκεται υπό αμφιβολία. Είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και θα κάνουμε καλή δουλειά εδώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι οπαδοί έπρεπε να «γιουχάρουν» έτσι τον τεχνικό μας. Εμείς δεν αξίζαμε την ήττα και απογοητευτήκαμε γιατί δε μας δόθηκαν τρία πέναλτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.