Δε νίκησε αλλά λυτρώθηκε

Η πρωτοπόρος Νόριτς ισοφάρισε σε 2-2 τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ στις καθυστερήσεις για να μείνει πέντε βαθμούς μπροστά από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Λιντς.

Η Νόριτς έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη, αλλά η ισοφάριση του Βράντσιτς στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων με εκτέλεση φάουλ μοιάζει με οξυγόνο στην προσπάθεια επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λιντς την ακολουθύν στο μείον πέντε και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν κάθε πόντος μετράει περισσότερο. 

Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε πήρε γρήγορο προβάδισμα στο 20ο λεπτό με το τέρμα του Στίπερμαν, ωστόσο στο 33ο ο Φερνάντο Φορεστιέρι σημείωσε ένα από τα ομορφότερα τέρματα της καριέρας του για να στείλει το ματς στην ισοπαλία. 

Αποτέλεσμα που κράτησε ο Κρουλ μέχρι το 53ο λεπτό κάνοντας δύο σπουδαίες επεμβάσεις στις προσπάθειες του Άαρονς και του Φορεστιέρι. Ο Στήβεν Φλέτσερ που κατάφερε να τον νικήσει, χρησιμοποίησε το χέρι του, ενέργεια που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή. 

Κι ενώ οι γηπεδούχοι άρχισαν να σκέφτονται ότι η διαφορά από τις διώκτριες θα ήταν στους τέσσερις βαθμούς με την ολοκλήρωση του ματς, ήρθε η εκτέλεση φάουλ από το Μάριο Βράντσιτς να “βάλει φωτιά” στο Κάροου Ρόουντ φτιάχνοντας τη διάθεση των φίλων των γηπεδούχων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.