Ζινεντίν Ζιντάν: «Κουράστηκα να με ρωτάτε για τον Χάλαντ!»

Ενοχλημένος φάνηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, από τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων γύρω από το θέμα του Έρλινγκ Χάλαντ και την πιθανή μετακόμιση του στη Μαδρίτη.

Ενοχλημένος φάνηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, από τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων γύρω από το θέμα του Έρλινγκ Χάλαντ και την πιθανή μετακόμιση του στη Μαδρίτη. Ο πατέρας και ο μάνατζερ του Νορβηγού επιθετικού, συναντήθηκαν με ανθρώπους της ομάδας την Πέμπτη για να συζητήσουν μια πιθανή συμφωνία. Ο Αλφ-Ίνγκε Χάλαντ και ο Μίνο Ραϊόλα, πραγματοποίησαν συνομιλίες με τη Μπαρτσελόνα την Πέμπτη το πρωί και με τη Ρεάλ Μαδρίτης αργότερα την ίδια μέρα και σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές του ESPN, οι συναντήσεις αυτές ήταν διερευνητικές των προθέσεων των δύο ισπανικών ομάδων για τον νεαρό άσο της Ντόρτμουντ, αυτό το καλοκαίρι. 

«Κουράστηκα να λέω το ίδιο πράγμα. Δεν είναι παίκτης μου, δεν θα πω αν είναι καλός ή κακός, δεν θα μπω σε αυτό» είπε φανερά ενοχλημένος ο Γάλλος τεχνικός όταν ρωτήθηκε για τον Χάλαντ στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή πριν από τον αγώνα της Ρεάλ με την Εϊμπάρ. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αυριανό (του Σαββάτου) παιχνίδι. Κουράζομαι να το λέω, αλλά αν εσείς ή οι συνάδελφοί σας με ρωτήσετε ξανά για άλλους παίκτες, θα πω το ίδιο πράγμα, οπότε ίσως σώστε την ερώτηση και κάντε μια καλή ερώτηση γύρω από το ποδόσφαιρο! Τα υπόλοιπα, το τι θα συμβεί τον επόμενο χρόνο, δεν ξέρω. Δεν εμπλέκομαι σε τέτοια θέματα. Η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω τους παίκτες μου καλά για το αυριανό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.