Μπουντεσλίγκα: Επέστρεψε στις νίκες η Λειψία, κράτησε τη διαφορά η Μπάγερν (vid)

Μπορεί να μη θέλγει η Μπάγερν Μονάχου, όμως συντηρεί τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τις διώκτριες της. Στις νίκες μετά από δύο ματς επέστρεψε η Λειψία.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝ. 0-1
Οι δύο διαδοχικές ήττες από τη Στουτγκάρδη και τη Βέρντερ Βρέμης είχαν φέρει σε πίεση τον προπονητή των γηπεδούχων Χάικο Χέρλιχ. Την ίδια ώρα η Μπάγερν προσπαθούσε να ανακτήσει τη λάμψη της μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και την όχι πειστική επικράτηση κόντρα στη Φράιμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική. 
Ο Λεβαντόφκσι έφτασε τα 22 τέρματα βάζοντας μπροστά στο σκορ τους “πρωταθλητές χειμώνα” Βαυαρούς με πέναλτι, το πέμπτο του φέτος από τη λευκή βούλα, μόλις στο 13ο λεπτό. Ο Μάνουελ Νόιερ υπερασπίστηκε το προβάδισμα και διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 196η φορά στη Μπουντεσλίγκα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Όλιβερ Καν.

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠ. – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 3-0
Έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της για δύο διαδοχικά ματς η Αρμίνια αναζητούσε τη συνέχεια της καλής συμπεριφοράς απέναντι στη φορμαρισμένη Στουτγκάρδη. Πήρε προβάδισμα με τον Κλος στο 27ο λεπτό κι έδωσε συνέχεια στο σερί της πετυχαίνοντας παράλληλα ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. 2-0 με αυτογκόλ του Κεμπφ στο 47ο και 3-0 με σουτ του Ντόαν στο 86ο λεπτό.  

ΛΕΙΨΙΑ – ΟΥΝΙΟΝ  1-0
Η Λειψία, που έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της Μπάγερν μένοντας χωρίς νίκη στα τελευταία δύο ματς, μετρούσε ισάριθμες νίκες στις τρεις περιπτώσεις που υποδέχθηκε την Ουνιόν στη Μπουντεσλίγκα.  Ωστόσο αυτή τη φορά η ομάδα του Νάγκελσμαν άργησε να «ξεκλειδώσει» τη νίκη. Ήταν ο Φόρμπσεργκ αυτός που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 70ο λεπτό οδηγώντας ξανά στις νίκες μετά από δύο ματς τη Λειψία.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΆΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 2-2
Η Φράιμπουργκ έχασε το αήττητο σερί των επτά αγώνων την προηγούμενη αγωνιστική και το ματς με την Άιντραχτ των τεσσάρων νικών στα τελευταία πέντε άρχισε με το χειρότερο τρόπο καθώς ο Γιουνές έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν απάντηση με το τέρμα του Σαλάι στο 32ο λεπτό, που ήταν το πέμπτο για τον Ούγγρο στο φετινό πρωτάθλημα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για τη Φράιμπουργκ καθώς πήρε το προβάδισμα στο 63ο λεπτό με τον Πέτερσεν, όμως το αυτογκόλ του Σλοτερμπέρκ ένα τέταρτο πριν από το τέλος έφερε το ματς «στα ίσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.