Μάιντς – Χοφενχάιμ 1-1: Όρθιοι και με δέκα οι φιλοξενούμενοι (hls)

Η Χοφενχάιμ πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μάιντς για την 9η Αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα παρ' όλο που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Η Χοφενχάιμ πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μάιντς για την 9η Αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα παρ’ όλο που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη με τρεις σερί ισοπαλίες, όμως οι γηπεδούχοι παρά το αήττητο τριών αγώνων παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις ένα τρίποντο φέτος.
Η Μάιντς προηγήθηκε στο 33ο λεπτό με αριστερό σουτ του Κεζόν μετά από ασίστ του Μποέτιους, όμως η Χοφενχάιμ απάντησε στο 62′ με δεξί σουτ του Μπεμπού έπειτα από πάσα του Σέσενιον. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 80′ λόγω απ’ ευθείας κόκκινης κάρτας στον Γκάιγκρ για μαρκάρισμα στον Ονισίουο, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία.
MAΪΝΤΣ (Λίχτε): Τσέτνερ – Σεντ Γιούστε, Χακ, Νιακατέ – Οζτουναλί (70′ Μπούρκαρντ), Μπαρέιρο, Φερνάντες (79′ Κουντέ), Μπροσίνσκι (86′ Άαρον) – Μποέτιους (86′ Στέγκερ), Κεζόν (78′ Ονισίουο), Ματετά.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (Χένες): Μπάουμαν – Πος, Άνταμς, Ακπογκούμα, Σέσενιον – Σαμασεκού, Μπαουμγκάρτνερ (77′ Ρούμπι), Γκάιγκερ, Γκρίλιτς (54′ Σκοβ) – Μπεμπού (77′ Νταμπούρ), Κράμαριτς (90+5′ Γκατσίνοβιτς).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.