Bundesliga: Αγνοείται «άσος», μόνη πρώτη η Λειψία (vids)

Στις πέντε πρώτες χρονικά αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga, οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν. Η Λειψία πήρε το "διπλό" στην Βαυαρία και έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία, ενώ μεγάλα "διπλά" πανηγύρισαν και Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδη, Ντόρτμουντ. Μόνη γηπεδούχος που δεν έχασε η Φράιμπουργκ.

Χωρίς πολλά γκολ και χωρίς νίκη γηπεδούχου ολοκληρώθηκε το κυρίως μενού της τέταρτης αγωνιστικής της Bundesliga! Η Λειψία με το “διπλό” της στην WWK Αρένα του Άουγκσμπουργκ έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έτσι ώστε να βρίσκεται μόνη στη κορυφή και μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

Άουγκσμπουργκ-Λειψία 0-2

Η Λειψία κυριάρχησε στην Βαυαρία και το γκολ του Αντζελίνο στο φινάλε του πρώτου μέρους απλούστευσε την κατάσταση. Ο Πούλσεν στο 66′ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (!) και πλέον άπαντες στο συγκρότημα του Νάγκελσμαν εστιάζουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τρίτης (20/10) με την Μπασακσεχίρ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Champions League.

Μάιντζ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1

Μετά από τρεις ισοπαλίες οι “ασπιρίνες” βρήκαν το τρόπο να φτάσουν τους έξι βαθμούς. Το γκολ του Λούκας Αλάριο στο 30′ έφτανε και περίσσευε για το συγκρότημα του Μποζ. Η Λεβερκούζεν κοιτάει πλέον το παιχνίδι με τη Νις για την πρώτη αγωνιστική του Europa League (22/10).

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1-1

Απόλυτη ισορροπία στο Swarzwald Stadium του Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (16′) με τον Λίνχαρτ όμως ο Φούλκρουγκ με πέναλτι εννέα λεπτά αργότερα ισοφάρισε.

Χέρτα Βερολίνου-Στουτγκάρδη 0-2

Κέμπφ (9′) και Κάστρο (68′) χάρισαν στους φιλοξενούμενους τη πρώτη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα. Απόλυτη κυριαρχία στο γρασίδι για την Χέρτα Βερολίνου αλλά την ουσία την είχε η Στουτγκάρδη.

Χόφενχαϊμ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-1

Ο Χάαλαντ πάσαρε, ο Ρόις σκόραρε (76′) και η Μπορούσια “απέδρασε” από την PreZero Arena. Οι Βεστφαλοί έφτασαν στους 9 βαθμούς και βρίσκονται στο κυνήγι της Λειψίας (10 βαθμούς). Μετά το “διπλό” οι κίτρινοι προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του Champions League (με Λάτσιο 20/10).

Στις 19:30 η Αρμίνια Μπίλεφελντ υποδέχεται στην Σούκο Αρένα την Μπάγερν Μονάχου ενώ την αυλαία του σημερινού προγράμματος “ρίχνει” η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με την Βόλφσμπουργκ (21:30). Αύριο (18/10) στις 16:30 η Κολωνία αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 19:00 με το ματς της Σάλκε με την Ουνιόν Βερολίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.