Kicker : «Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Σταφυλίδης…”

Ακόμα πιο "ζωντανό" γίνεται το σενάριο της επιστροφής Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ σύμφωνα και με το δημοσίευμα του Γερμανικού Kicker.de

Έναν ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό (!) δημιούργησε στον κόσμο του ΠΑΟΚ δημοσίευμα του έγκυρου Γερμανικού kicker.de σύμφωνα με το οποίο ο διεθνής μεσο-αμυντικός Κώστας Σταφιλίδης έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με την Χόφενχαϊμ αλλά ό ίδιος βλέπει θετικά την προοπτική να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ..

Οι σκέψεις είναι οι εξής: Ο Σταφυλίδης – προφανώς με τη συνδρομή του ΠΑΟΚ – να «σπάσει» το συμβόλαιο ή να βρεθεί μια άλλη φόρμουλα σύμφωνα με την οποία ο διεθνής αμυντικός να επιστρέψει ως δανεικός στον Δικέφαλο, με κάλυψη ενός μεγάλου μέρους των απολαβών του. Σε αυτό το δεύτερο σενάριο, όπως «λένε» οι Γερμανοί, δεν είναι αρνητική η Χόφενχαϊμ!
Ο κόσμος του «δικεφάλου» εδώ και μέρες που έχει διαρρεύσει η προοπτική επαναπατρισμού του Σταφυλίδη, έχει εκφραστεί με περίσσια χαρά, περιμένοντας πίσω στην ομάδα τον διεθνή παίκτη. 
Τώρα η ιστορία παίρνει άλλες διαστάσεις και δεν αποκλείεται στα επόμενα 24ωρα να έχουμε εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πορταριά έχοντας ασφαλώς για ορίζοντα, σε πρώτη φάση, την Ευρωπαϊκή προοπτική και το ματς με την Μπεσικτάς και γι’ αυτή την αναμέτρηση πρέπει να δηλωθεί η σχετική λίστα στην ΟΥΕΦΑ ως τις 20 Αυγούστου!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.