Μάιντς – Άουγκσπουργκ 0-1 (ΗL)

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Bundesliga έκανε η Άουγκσμπουργκ, επικρατώντας εκτός έδρας 1-0 της Μάιντζ. Σοκάρει ο τραυματισμός του Αβονίγι!

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Bundesliga έκανε η Άουγκσμπουργκ, επικρατώντας εκτός έδρας 1-0 της Μάιντς σε παιχνίδι για την 31η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. 

Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Φλόριαν Νιντερλέχνερ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο τέρμα της Άουγκσπουργκ με γυριστό σουτ στο 42ο δευτερόλεπτο του αγώνα. 

Το ματς σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του – δανεικού από τη Λίβερπουλ – Ταϊβό Αβονίγι στο κεφάλι. Ο Νιγηριανός επιθετικός της Μάιντς συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον ποδοσφαιριστή της Άουγκσπουργκ, Φέλιξ Ουντοκάι στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης και έμεινε αναίσθητος για λίγα λεπτά στο γρασίδι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αβονίγι έχει επανακτήσει τις αισθήσεις του και η κατάσταση του κρίνεται σταθερή από τους γιατρούς, ωστόσο θα μείνει στο νοσοκομείο για να ολοκληρώσει τον κύκλο εξετάσεων και να διαπιστωθεί πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.