Ουνιόν-Μάιντς 1-1: Ισοπαλία που βόλεψε τους γηπεδούχους (hls)

Μετά την επανεκκίνηση καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει γευθεί τη χαρά της επιτυχίας, κάτι που δεν άλλαξε την 28η αγωνιστική, με την ομάδα του Βερολίνου να είναι πιο ευχαριστημένη αφού επί 55 λεπτά έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Η Μάιντς κατάφερε να συναντηθεί με τα δίχτυα αρκετά νωρίς στην αναμέτρηση, πιο συγκεκριμένα στο 13’ ύστερα από ομαδική προσπάθεια ο Μπαρέιρο κινήθηκε από την αριστερή πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετούς παίκτες στη μεγάλη περιοχή της Ουνιόν, ο Μπακού με ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ παραβίασε την εστία του Γκικέβιτς. 

Στο 33’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ίνγκβαρτσεν –φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας Μίλερ- ισοφάρισε, πετυχαίνοντας το 5ο γκολ του στο πρωτάθλημα, ενώ αυτό ήταν και το πρώτο γκολ-φάουλ της Ουνιόν στη βραχύβια ιστορία της στη γερμανική ελίτ. 

Ενώ είχε πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, η ομάδα του Βερολίνου αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ολόκληρο ημίχρονο, αφού στο 41’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άντριχ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημά τους για να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο που θα τους έδινε πνοή στη μάχη της παραμονής. 

Ουνιόν (Φίσερ): Γκικέβιτς, Φρίντριχ, Σλότερμπεκ, Σούμποτιτς, Τρίμελ, Γκέντνερ, Άντριχ, Ρίερσον, Ίνγκβαρτσεν (73’ Μέες), Μπούλτερ (65’ Πρέμελ), Αντερσον

Μάιντς (Μπάιερλορτσερ): Μίλερ, Μπακού, Μπρούμα, Χακ, Νιακατέ, Μπαρέιρο, Μαλόνγκ (83’ Λάτσα), Αβονίγι (63’ Ονισίβο), Μποέτιους, Κουεζόν (73’ Γουόν), Ματετά (83’ Σάλαϊ)
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.