Μάιντς-Λειψία 0-5: Χατ-τρικ ο Βέρνερ (vid)

Με τον Τίμο Βέρνερ να πετυχαίνει δεύτερο χατ-τρικ σε βάρος της Μάιντς, η Λειψία πέρασε με πεντάρα από την "Opel Arena" και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της Bundesliga.

Μετά την απρόσμενη ισοπαλία στην έδρας της με 1-1 με τη Φράιμπουργκ στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή του κορωνοϊού, η Λειψία ήταν καταιγιστική στο δεύτερο παιχνίδι της στη Bundesliga, συντρίβοντας 5-0 τη Μάιντς στην “Opel Arena”. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “Ταύρους” ο Τίμο Βέρνερ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με τον Γερμανό επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό και να πετυχαίνει το τέταρτο και το πέμπτο γκολ στο 48′ και στο 75′ αντίστοιχα.

Έτσι, ο Βέρνερ έφτασε τα 24 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα που αποτελούν και προσωπικό ρεκόρ, ενώ πέτυχε δεύτερο χατ-τρικ κόντρα στη Μάιντς μέσα σε μία σεζόν. 

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ.

Ενδιάμεσα είχαν σκοράρει στο 23ο λεπτό ο Πόουλσεν που έκανε το 0-2 και ο Σάμπιτσερ στο 36ο που σημείωσε το 0-3 με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο. 

Με αυτή τη νίκη η Red Bull έφτασε στους 54 βαθμούς και προσπέρασε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν καταλαμβάνοντας πλέον την 3η θέση της Bundesliga, τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ και επτά από την πρωτοπόρο, Μπάγερν Μονάχου

Αντίθετα, η Μάιντς έμεινε στην 15η θέση με 27 βαθμούς, τέσσερις μακριά από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. 


 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.