Καλού: «Δεν είμαι αυτός που είδατε στο 5λεπτο video, επέδειξα ασέβεια»

Ο πολύπειρος Ιβοριανός μία ημέρα μετά την τιμωρία του από τη Χέρτα Βερολίνου για την παραβίαση των κανόνων υγιεινής και την εν γένει συμπεριφορά του, ζήτησε συγγνώμη για τη στάση του.

Στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής από σύμπασα τη γερμανική ποδοσφαιρική κοινωνία βρίσκεται από τη Δευτέρα (4/5) ο Σάλομον Καλού, μετά τα videos που δημοσιοποίησε και στα οποία κατ’ ουσίαν διακωμωδεί κι ευτελίζει το πρωτόκολλο υγείας που εφαρμόζουν οι ομάδες της Bundesliga. 

Την Τρίτη (5/5) με συνεντεύξεις του στο γερμανικό «Spiegel» αλλά και σε αγγλικά μέσα, ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. 

«Καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο όλοι είναι εξαγριωμένοι μαζί μου. Κι εγώ είμαι με τον εαυτό μου. Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το video, επέδειξα ασέβεια. Αλλά είμαι κάτι περισσότερο ως άνθρωπος από αυτό το 5λεπτο στα αποδυτήρια. Στη ζωή κάνεις λάθη. Πρέπει να μένεις όρθιος. Τώρα πρέπει να αποδείξω πως μπορώ και πάλι να γίνω πρότυπο. Οι συμπαίκτες με γνωρίζουν. Απολογούμαι με ειλικρίνεια προς εκείνους. Πάντως μου έδωσαν να καταλάβω πως γνωρίζουν ότι αυτό που έγινε δε συνέβη από κακή πρόθεση. Είναι σημαντικό που τα «αδέρφια» μου με συγχώρεσαν. Έκανα λάθος και θα το πληρώσω, είμαι υπεύθυνος για την ηλίθια πράξη μου» τόνισε ο 34χρονος. 

Ο Καλού είναι από το 2014 στη Χέρτα και ουδέποτε έδωσε δικαίωμα με τη συμπεριφορά του. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και δύσκολα θα ανανεωθεί, μετά τα πεπραγμένα του, καθώς τελεί υπό τιμωρία επ’ αόριστον. Στην Ακτή Ελεφαντοστού μέσω του ιδρύματός του, έχει χρηματοδοτήσει την αγορά ασθενοφόρων και κλινών, ενώ συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.