Υπάρχει απόσταση μεταξύ Νόιερ και διοίκησης

Αρκετά μεγάλη είναι η απόσταση που χωρίζει τον Μάνουελ Νόιερ από ένα νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι επαφές με τη διοίκηση της ομάδας δεν εξελίσσονται ομαλά.

Αρκετά μεγάλη είναι η απόσταση που χωρίζει τον Μάνουελ Νόιερ από ένα νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι επαφές με τη διοίκηση της ομάδας δεν εξελίσσονται ομαλά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, οι δυο πλευρές διαπίστωσαν πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στον οικονομικό τομέα, αλλά και στη χρονική διάρκεια της νέας συμφωνίας. Ο Νόιερ μένει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν και επιθυμεί συμβόλαιο για τουλάχιστον ακόμα δυο χρόνια.

Οι Βαυαροί φέρονται να προσφέρουν μονοετή επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, δηλαδή από το 2021 όταν και λήγει το συμβόλαιο του Νόιερ να επεκταθεί έως το 2022. Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές με τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, προκειμένου να τον αποκτήσει και να αντικαταστήσει τον Νόιερ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα φέρεται και αυτός από την πλευρά του να μην μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τους Καταλανούς για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.