Προπόνηση σε μικρά γκρουπ για τη Βόλφσμπουργκ

Οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ επιστρέφουν στις προπονήσεις, όμως θα είναι χωρισμένοι σε μικρά γκρουπ και θα πρέπει να τηρήσουν ορισμένους κανόνες υγιεινής.

Οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ επιστρέφουν στις προπονήσεις, όμως θα είναι χωρισμένοι σε μικρά γκρουπ και θα πρέπει να τηρήσουν ορισμένους κανόνες υγιεινής. Η γερμανική ομάδα έστειλε στους ποδοσφαιριστές τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσουν, καθώς επίσης και σε ποια σημεία του γηπέδου θα τους επιτρέπεται η πρόσβαση. Στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνει η ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα και παράλληλα να προφυλαχθεί από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπορυγκ, Γιοργκ Σχμάντκε τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι έτοιμη για την επανέναρξη της Bundesliga, η οποία όμως δεν προβλέπεται να ξεκινήσει πριν τις 2 Απριλίου. 

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: “Όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή, δεν έχει αλλάξει κάτι και οι αγώνες θα ξεκινήσουν μετά τις 2 Απριλίου. Αν και αυτό φαντάζει μη ρεαλιστικό, εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας