Γερμανία: Δείτε τα HL της 24ης αγωνιστικής (videos)

Με πέντε παιχνίδια συνεχίστηκε (Σάββατο, 29/2) η 24η αγωνιστική της Bundesliga με το 0-6 εκτός έδρας της πρωτοπόρου Μπάγερν να ξεχωρίζει

Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ, οι τρεις ομάδες της πρώτης πεντάδας της Bundesliga, συνέχισαν (29/2) με νίκες και τώρα περιμένουν το παιχνίδι (1/3, 16:30) της Λειψίας (2η θέση, 48 β.) με τη Λεβερκούζεν (5η θέση, 43 β.) για να αποτυπωθεί και η βαθμολογική εικόνα της 5άδας μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής.

Η Μπάγερν ήταν εντυπωσιακή στο εκτός έδρας 6-0 επί της Χοφενχάιμ και κράτησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Με διαφορά ενός γκολ νίκησαν στα δικά τους παιχνίδια, η Ντόρτμουντ και η Γκλάντμπαχ ενώ Μάιντζ και Κολωνία πήραν πολύ σημαντικές, βαθμολογικά, νίκες, με αντιπάλους την Πάντερμπορν και Σάλκε αντίστοιχα.

Χοφενχάιμ-Μπάγερν 0-6
Στο 2′ ο Γκνάμπρι από ασίστ του Μίλερ πέτυχε το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Κίμιχ σημείωσε το 2-0. Στο 15′ ο Ζίρκζεε σημείωσε το 3-0. Ο Κουτίνιο, σκόραρε δύο φορές, στο 33′ και στο 47′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου και πήγε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 62′ ο Γκορέτσκα από ασίστ του Τολισό διαμόρφωσε το 6-0.

Στο παιχνίδι της Χοφενχάιμ με την Μπάγερν, δύο φορές χρειάστηκε να διακόψει το παιχνίδι ο διαιτητής λόγω υβριστικού πανό που αφορούσε τον ιδιοκτήτη των γηπεδούχων. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων καθώς και οι υπεύθυνοι της Μπάγερν, απαίτησαν να κατέβει από την κερκίδα των δικών τους οπαδών,  το πανό που αφορούσε τον μεγαλομέτοχο της γηπεδούχου ομάδας. Μετά την αρχική ένταση το παιχνίδι άρχισε και πάλι, αλλά διεκόπη στο 77΄ για τον ίδιο λόγο.
Πρωτοφανής η στήριξη των 22 ποδοσφαιριστών που αποφάσισαν να συνεχίσουν παίζοντας… πασούλες διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό για το απαράδεκτο πανό.
Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 90΄, άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και χειροκρότησαν τον άνθρωπο που κατά καιρούς έχει βρεθεί στο στόχαστρο των οργανωμένων οπαδών πολλών ομάδων της Bundesliga.

Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ 1-0
Το γκολ του Τζέιντον Σάντσο στο 15ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση. Η Ντόρτμουντ από τη στιγμή που δεν έβαλε κι άλλο γκολ και είχε ρευστό προβάδισμα έφτασε σε μια νίκη με άγχος.

Αουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 2-3
Με πρωταγωνιστή τον Λαρς Στιντλ που έβαλε δύο γκολ, η Γκλάντμπαχ πήρε σημαντικό διπλό. Το 0-1 στο 49’ από τον Μπενσεμπαϊνί. Ο Στιντλ έκανε το 0-2 στο 53’. Ο Λόουεν μείωσε σε 1-2 στο 53’ και πάλι ο Στιντλ έκανε το 1-3 στο 79’. Στο 83’ ο Φινμόγκασον διαμμόρφωσε το τελικό 2-3.

Μάιντζ-Πάντερμπορν 2-0
Σημαντικό τρίποντο για πάει στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη πήρε η Μάιντζ με αντίπαλο την ουραγό, Πάντερμπορν. Κουάισον (29′) και Ονίσιουο (37′) πέτυχαν τα γκολ για τους νικητές.

Κολωνία-Σάλκε 3-0
Πολύ σημαντική νίκη, βαθμολογικά, για την Κολωνία απέναντι στην Σάλκε.  Ο Μπορνάου έκανε το 1-0 μόλις στο 9′ και ο Κόρδοβα στο 39’ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 το διαμόρφσε το αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Σάλκε, του Νιούμπελ, στο 75’. Η Κολωνία πήγε στους 29 βαθμούς και ανέβηκε στην 10η θέση, η Σάλκε έμεινε στην 6η θέση με 36 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.