Αναβολή στο Βέρντερ-Άιντραχτ, παραπονιέται η Βέρντερ

Η κακοκαιρία ήταν η αιτία να πάρει αναβολή ο αγώνας της Άιντραχτ με τη Ζάλτσμουργκ για το Europa League, κάτι που επηρέασε και την Bundesliga.

Ύστερα από απόφαση της Bundesliga, η αναμέτρηση της Βέρντερ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (1/3) αναβάλλεται δίχως ακόμη να οριστεί ημερομηνία, καθώς οι «Αετοί» αγωνίζονται απόψε Παρασκευή (28/2) στην Αυστρία με τη Ζάλτσμπουργκ για τους «32» του Europa League. 

Η αναμέτρηση θα διεξαγόταν την Πέμπτη (27/2) ωστόσο η κακοκαιρία ανέτρεψε τα δεδομένα, κάτι που επηρέασε και τον προγραμματισμό του γερμανικού πρωταθλήματος. Η απόφαση δεν έγινε δεκτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το σύλλογο της Βρέμης, όπως φαίνεται κι από τις δηλώσεις του προπονητή της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν. 

«Θα πρέπει να συντρέχουν ειδικοί λόγοι για να αναβληθεί ένα παιχνίδι. Η διοργανώτρια αρχή καλείται να λάβει υπόψη της την ακεραιότητα του θεσμού. Κατά τη γνώμη μου, ένα μειονέκτημα σε μια διοργάνωση δημιούργησε ένα άλλο μειονέκτημα σε μια άλλη ομάδα».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.