O Λεβαντόφσκι λύτρωσε την Μπάγερν (video)

Από το γκολ του Λεβαντόφσκι στο 88ο λεπτό κρίθηκε η αναμέτρηση της Μπάγερν με την ουραγό. Πάτερμπορν. Τελικό σκορ 3-2 για τους Βαυαρούς

Κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν το έργο της πρωτοπόρου Μπάγερν κόντρα στην Πάτερμπορν, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Bundasliga.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, οι Βαυαροί έκαμψαν την αντίσταση των αντιπάλων τους παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να προηγούνται στο 25΄ με τον Γκνάμπρι.

Στο 44΄ ο Σρμπένι, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Νοϊερ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Λεβαντόφσκι έδωσε εκ΄ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 70΄, αλλά πέντε λεπτά αργότερα το σκορ ήρθε και πάλι στα ίσα από το τέρμα του Μίχελ.

Κι΄ ενώ το παιχνίδι όδευε προς το «Χ» ο Λεβαντόφσκι είπε την τελευταία του κουβέντα, στέλνοντας για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. 

Μπάγερν: Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Ερναντές, Οδριοθόλα (63′ Κομάν), Τιάγκο, Τολισό (87′ Ζίρκζι), Ντέιβις, Γκνάμπρι, Κοουτίνιο (63′ Μίλερ) – Λεβαντόφσκι.

Πάντερμπορν: Τσίνγκερλε, Γιανς, Στρόντιεκ, Σόνλαου, Χόλτμαν (29′ Γιαστρέμπσκι), Γκιάσουλα, Βασιλειάδης, Πρέγκερ, Άντβι Ατζέι, Σρμπένι (81′ Φρίντιονσον), Μπάμπα (53′ Μίχελ)


 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.