Τα γκολ της 22ης αγωνιστικής στη Bundesliga (video)

Με την επιστροφή της Μπάγερν Μονάχου στις νίκες και τη νέα απώλεια βαθμών της Σάλκε, έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στο γερμανικό πρωτάθλημα. 

Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου: 1-4

Η Βαυαροί καθάρισαν το ματς στο πρώτο ημίχρονο με τρία γρήγορα γκολ από τoυς Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (0-1, 3ο λεπτό), Κίνγκσλεϊ Κομάν (0-2, 5ο λεπτό) και Σέρζ Γκνάμπρι (0-3, 12ο λεπτό).Ο Πολωνός αρχισκόρερ της Μπάγενρ έφτασε τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας την περσινή του επίδοση. Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο με τη Μπάγερν να σημειώνει τέταρτο γκολ με σκόρερ τον Γκνάμπρι στο 66ο λεπτό. Το μόνο που κατόρθωσε η Κολονία ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 70′ με τον Ουτ.

Μάιντς – Σάλκε: 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μάιντς με τη Σάλκε στην «Όπελ Αρένα». Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να αποσπαστούν ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας πάντως διαφορά 5 βαθμών από την 16η θέση, ενώ ο σύλλογος της Βεστφαλίας δεν μπόρεσε να πλησιάσει την πρώτη τετράδα, μένοντας στο -6 από την Γκλάντμπαχ. 

Δείτε τι έγινε στα ματς Παρασκευής (14/2) και Σαββάτου (15/2):

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκλάντμπαχ 1-4
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαρς Στιντλ που πέτυχε δύο γκολ, η Γκλάντμπαχ πέρασε με 4-1 από το Ντίσελντορφ κερδίζοντας την Φορτούνα. Ο Χόφμαν άνοιξε το σκορ στο 22’ για να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα ο Τόμι για τους γηπεδούχους. Στι 51’ και στο 77’ σκόραρε ο Στιντλ και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Νιουχάους στο 82′. 

Λειψία – Βέρντερ Βρέμης 3-0
Άνετη νίκη για την Red Bull Λειψία, η οποία επικράτησε 3-0 της Βέρντερ Βρέμης αφήνοντάς την στην προτελευταία θέση της Bundesliga. Κλόστερμαν, Σικ και Μουκιέλε οι σκόρερ της αναμέτρησης. 

Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ 2-3
Σπουδαίο διπλό για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία κέρδισε 3-2 τη Χόφενχαϊμ και βλέπει Ευρώπη. Χατ-τρικ ο Βέγκχορστ με δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι, Μπάουμγκάρτντερ και Κράμαριτς γκολ από το σημείο του πέναλτι σκόραραν οι γηπεδούχοι.

Αουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ 1-1
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Άουγκσμπουργκ με την Φράιμπουργκ, οι οποίες έμειναν στο 1-1. Ο Μαξ στο 38’ έκανε το 1-0 για να ισοφαρίσει στο 51’ ο Χάμπερερ. 

Πάντερμπορν-Χέρτα 1-2
Νικηφόρο πέρασμα της Χέρτα από την έδρα της Πάντερμπορν με σκορ 2-1. Οι Βερολινέζοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Μπογιατά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σρμπένι στο 51’ για να χαρίσει τη νίκη στην Χέρτα ο Κόλινς με αυτογκόλ. 90 λεπτά αγωνίστηκε ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. 

Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3 
Νίκη τετράδας στην εκπνοή της αναμέτρησης για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε 3-2 στο Βερολίνο της Ουνιόν. Στο 7’ το 1-0 ο Γκέντνερ με τις «ασπιρίνες» να ανατρέπουν την κατάσταση με Χάβερτς (22’) και Ντιαμπί (83’). Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το 2-2 με τον Μπίλτερ για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους ο Μπελαραμπί στο 94’. 

Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0
Με τεσσάρα συνέχισε η Μπορούσια, η οποία συνέτριψε 4-0 την Άιντραχτ Φρανκούρτης στο Βεστφάλεν. Πίστσεκ, Σάντσο, Χάαλαντ και Γκερέιρο οι σκόρερ της ομάδας του Φαβρ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.