Η καρδιά της Μπορούσια χτυπά (και) στην Ελλάδα! (video)

Μια ακόμη ζεστή και όμορφη βραδιά διοργάνωσε το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club στην Θεσσαλονίκη με τον Μίχαελ Ένινγκ να δίνει το «παρών» στην κοπή της βασιλόπιτας του κλαμπ για το 2020.

Σε ένα μαγαζί διακοσμημένο στα κιτρινόμαυρα με πανό, σημαίες και κασκόλ και συλλεκτικές φανέλες με τις υπογραφές των παικτών της Μπορούσια από διάφορες σεζόν της ομάδας, έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 80 άτομα στην κοπή της βασιλόπιτας του κλαμπ για το 2020. 

Και μπορεί ο αποκλεισμός της Μπορούσια στο Κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη Βέρντερ Βρέμης να τους στεναχώρησε, όμως η βραδιά έκλεισε όμορφα και ζεστά, όπως ακριβώς ξεκίνησε. Άλλωστε η  Μπορούσια είναι κάτι… περισσότερο από ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα.
Mέσα σε όλα αυτά, το κερασάκι στη… βασιλόπιτα ήταν η κλήρωση της φετινής λοταρίας του κλαμπ, με πάρα πολλά έπαθλα, κορωνίδα των οποίων ήταν ένα ταξίδι για 2 άτομα στον μεγάλο αγώνα της Ντόρτμουντ κόντρα στην Μπάγερν.

Στο ημίχρονο του αγώνα και πριν από την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club επεφύλασσε μια έκπληξη στον πρόεδρο, Αλέξανδρο Μανιό, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την ανεκτίμητη προσφορά του στο κλαμπ σε μια φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα!   

Την πίτα έκοψε ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Πιπερίδης, ενώ το φλουρί έπεσε στο μέλος του κλαμπ, Βασίλη Κουτσιώλη που κέρδισε μία Gold συνδρομή για την επόμενη σεζόν.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Μίχαελ Ένινγκ, μαζί με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Αρη, Τόλη Τερζή και Λάζαρο Βαρδάκη. Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να μην συνδέεται άμεσα με την οικογένεια της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο, έχει στενή φιλία με έναν ιδιαίτερα αγαπημένο άνθρωπο των «κιτρινόμαυρων», τον Γιούργκεν Κλοπ και είναι ο προπονητής που ανέδειξε έναν άλλο… πρώην κιτρινόμαυρο, τον Ιλκάι Γκιουντογκάν, όταν αυτός ακόμη αγωνιζόταν στη Νυρεμβέργη. 

O προπονητής του Άρη δήλωσε: «Βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να έχουν μια κοινή σύνδεση με το ποδόσφαιρο και μια ξεχωριστή σχέση με την BVB. Είναι μια πολύ ωραία φάση», ενώ για τα μέλη του κλαμπ σχολίασε: «Είστε απίστευτα εξωστρεφείς και συμπαθείς και νιώθω πολύ όμορφα που είμαι εδώ». 

Η μεγάλη προσέλευση για μια ακόμη χρονιά στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του μοναδικού επίσημου κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα, αλλά και η τεράστια συμμετοχή στη διαδικασία της λοταρίας, δείχνουν ότι η καρδιά της Μπορούσια χτυπά δυνατά και στην Ελλάδα!

Θέλεις και εσύ να μπεις στην οικογένεια της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα; Γίνε μέλος στο Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club!

Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club αποτελεί το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ φίλων της Dortmund στην Ελλάδα, αριθμώντας μέλη σε όλη την επικράτεια, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το κλαμπ έχει ξεπεράσει τα 6 χρόνια ζωής και αποτελεί τον πυρήνα συσπείρωσης των φίλων της Ντόρτμουντ στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την οπαδική τους προτίμηση στην Ελλάδα. Αριθμεί περισσότερα από 285 μέλη στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία, αλλά και σε άλλες χώρες όπου υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι φίλοι της Μπορούσια.  Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club μπορεί να βρει κανείς στο facebook.com/bvb09hellas και στο site www.dortmund.gr, είτε επικοινωνώντας με το κλαμπ μέσω email στο bvb09hellas@gmail.com


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.