Πρόστιμο για ρατσιστική συμπεριφορά στη Σάλκε

Τη συμπεριφορά των οπαδών της κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τη Χέρτα Βερολίνου, για το Κύπελλο Γερμανίας, θα πληρώσουν οι «βασιλικοί μπλε».

Το ποσό των 50.000 ευρώ για ρατσιστική συμπεριφορά θα καταβάλει η Σάλκε, για την επίθεση των φιλάθλων της στον Τζόρνταν Τορουναρίγκα, με καταγωγή από τη Νιγηρία.

Ο διεθνής  με την εθνική ελπίδων της Γερμανίας, ανέφερε σε δηλώσεις του πως έγινε «στόχος» ρατσιστικών κραυγών, επανειλημμένα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να το επιβεβαιώνει στην ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας πως «καταγράφηκε ρατσιστική συμπεριφορά στο 85ο λεπτό, από ένα γκρουπ οπαδών της Σάλκε».

Ο Τορουναρίγκα αποβλήθηκε στην παράταση με δεύτερη κίτρινη του αγώνα, κλωτσώντας εκνευρισμένος ένα κιβώτιο με νερά, μετά τις (νέες) ρατσιστικές κραυγές της εξέδρας.

Όπως ανέφερε η Ομοσπονδία, η Σάλκε μπορεί να χρησιμοποιήσει 16.000 ευρώ από το ταμείο της για αντί-ρατσιστικές δράσεις, προκειμένου να μειωθεί το πρόστιμό της, ωστόσο δέχθηκε ήδη μία πολύ αυστηρή προειδοποίηση πως σε επόμενο, αντίστοιχο περιστατικό, οι κυρώσεις που θα της επιβληθούν θα είναι πολύ μεγαλύτερες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.