Φοβερή ανατροπή για την Ντόρτμουντ με χατ-τρικ του Χάαλαντ! (video)

Ο νεοαποκτηθείς Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ σημείωσε τρία γκολ στο ντεμπούτο του στη Bundesliga, με την ομάδα του να επικρατεί εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 5-3 αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ μετά από σέντρα του Βάργας κι άνετο τελείωμα του Νίντερλεχνερ. Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου οι Βαυαροί διεύρυναν το προβάδισμά τους με άπιαστο μακρινό σουτ του Ρίχτερ, ωστόσο στο 49’ ο Μπραντ έκανε ωραία ντρίμπλα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, εκτελώντας άψογα για τη μείωση του σκορ σε 2-1. Το σύνολο του Σμιντ βρήκε κι άλλο γκολ στο ανοικτό γήπεδο στο 55’, αυτή τη φορά δημιουργός ήταν ο Μαξ και εκτελεστής και πάλι ο Νίντερλεχνερ από τη μικρή περιοχή. 

Στο 56’ ο Φαβρ έριξε στον αγωνιστικό χώρο το νέο απόκτημα της ομάδας του, τον 19χρονο Χάαλαντ και 183 δευτερόλεπτα αργότερα ο Νορβηγός μείωσε σε 3-2, ενώ στο 61’ ο Χούμελς με εξαιρετική μακρινή μπαλιά βρήκε τον Σάντσο, που κατέβασε την μπάλα, άφησε πίσω του τον Κούμπεκ για να φέρει την αναμέτρηση στην ισορροπία. Η ανατροπή πήρε σάρκα και οστά στο 70’ με την Άουγκσμπουργκ να αμύνεται πολύ ψηλά και να το πληρώνει, ο Τοργκάν Αζάρ έδωσε έτοιμο γκολ στον Χάαλαντ για το 3-4 με τον Νορβηγό να πετυχαίνει χατ-τρικ στο 79’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-5!

Άουγκσμπουργκ: Κούμπεκ, Λίχσταϊνερ, Χούβελεουβ, Γέντβαϊ, Μαξ, Μπάιερ (85’ Σαρένρεν-Μπάζεε), Κεντίρα, Ρίχτερ, Γένσεν (74’ Λέβεν), Βάργας, Νίντελεχνερ

Ντόρτμουντ: Μπέρκι, Πίστσζεκ (56’ Χάαλαντ), Χούμελς, Ακάντζι, Βίτσελ, Μπραντ, Χακίμι, Γκερέιρο, Σάντσο, Αζάρ (72’ Ρέινα), Ρόις (80’ Νταχούντ)
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.