Μεγάλη νίκη (2-0) της Σάλκε

Στο παιχνίδι που άνοιξε την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στο Γκελζενκίρχεν, η Σάλκε -με τον Γκρέγκοριτς να αποδεικνύεται καθοριστικός- νίκησε την Γκλάντμπαχ

Ήταν το παιχνίδι που άνοιξε την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα μετά τη χειμερινή διακοπή. Στο Γκελζενκίρχεν η Σάλκε -ερχόταν από την 5η θέση στη βαθμολογία, με 30 βαθμούς- υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ που ήταν στη 2η θέση με 35 βαθμούς. Μεγάλο παιχνίδι και σπουδαία νίκη της Σάλκε που ανέβηκε στους 33 βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους ήταν βασικός ο διεθνής Αυστριακός, Μίκαελ Γκρέγκοριτς που αποκτήθηκε τη χειμερινή περίοδο ως δανεικός από την Αουγκσμπουργκ. Και ήταν καθοριστικός.

Ολα κρίθηκαν με τα γκολ στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους για τη Σάλκε που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι μετά την ανάπαυλα.

Στο 48’ ο Σερντάρ (έβδομο γκολ στη σεζόν) έκανε το 1-0, μετά από συνεργασία με τον Γκρέγκοριτς. Και στο 58’ ο Γκρέγκοριτς άνοιξε και ο ίδιος λογαριασμό με τη Σάλκε και έκανε το 2-0.

Τα δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους έδωσαν καθαρή παράσταση νίκης στη Σάλκε που διατήρησε μέχρι το τέλος το 2-0 απέναντι στην Γκλάμντμπαχ που δεν ήταν τόσο απειλητική για την αντίπαλό της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.