Η Audi «χρυσοπληρώνει» τη Μπάγερν! (pic)

Είναι επίσημο. Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την Audi.

Είναι επίσημο. Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την Audi. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, θα συνεχίσει να είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης των Βαυαρών, επεκτείνοντας την υφιστάμενη συμφωνία που εξέπνεε το 2025. Η νέα συμφωνία, που φημολογείται ότι αξίζει περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, πρόκειται να διαρκέσει έως το 2029.

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε περιχαρής μετά τη συμφωνία: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την έγκαιρη επέκταση της συνεργασίας μας με την Audi. Για την Μπάγερν, η συμφωνία αυτή αποτελεί σημαντικό στρατηγικό βήμα για το μέλλον. Η Μπάγερν και η Audi έχουν συνεργαστεί εδώ και περισσότερο από μιάμιση δεκαετία με εμπιστοσύνη, σοβαρότητα και ευεργετικότητα και για τα δύο εμπορικά σήματα. Τώρα είναι βέβαιο ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί για σχεδόν 10 ακόμη χρόνια».

Σύμφωνα με την Bild, η συμφωνία θα αποφέρει στον σύλλογο 50 εκατομμύρια ευρώ τη χρονιά, πολύ καλύτερη από την προηγούμενη συμφωνία αξίας 35 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος. Η πίεση της άλλης μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας, της BMW,  είναι πιθανώς ο λόγος που ώθησε την Audi να επεκτείνει την υφιστάμενη συμφωνία 5 χρόνια πριν την ολοκλήρωσή της. Ωστόσο, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ άσχημα με αυτό το deal, καθώς κατέχει ποσοστό 8,33% στο σύλλογο, πράγμα που σημαίνει ότι η συμφωνία είναι αμοιβαία επωφελής.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.