Έχασε τον Ρόις η Ντόρτμουντ, κέρδισε τη 2η θέση! (video)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Βεστφαλούς προκειμένου να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση της - αήττητης ως τώρα - Βόλφσμπουργκ, αλλά έχασαν με τραυματισμό τον Ρόις.

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Ντόρτμουντ στo «Signal Iduna Park» με «θύμα» της την αήττητη ως τώρα Βόλφσμπουργκ της οποίας κι επιβλήθηκε με 3-0. Μελανό σημείο o τραυματισμός του Ρόις που αντικαταστάθηκε στο 28’ από τον Γκέτσε. 

To πρώτο ημίχρονο απέβη άκαρπο για τις δύο ομάδες επιθετικά, ενώ αν κάποια από τις δύο θα πρέπει να νιώθει αδικημένη για το «στείρο» 45λεπτο αυτή – μάλλον – θα έπρεπε να είναι η Βόλφσμπουργκ που σε δύο περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει. Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους ν’ ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πολύ γρήγορα, στο 52’ ν’ ανοίγουν το σκορ με τον Αζάρ, ενώ έξι λεπτά μετά τον μιμήθηκε ο Γκερέρο για το 2-0! Το τελικό σκορ για τους Βεστφαλούς. δίνοντας διαστάσεις θριάμβου, διαμόρφωσε ο Γκέτσε μ’ εκτέλεση πέναλτι στο 88’.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Χιτς, Πίσεκ, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Νταούντ (69’ Βίτσελ), Βάιγκλ, Αζάρ, Ρόις (28’ Γκέτσε), Χακίμι, Μπραντ (89’ Αλκάθερ)

Βόλφσμπουργκ (Όλιβερ Γκλάζνερ): Πέρβαν, Γουίλιαμ, Μπρούμα, Μπρουκς, Τισεράν (79’ Μπρέκαλο), Ρουσιγιόν (90’ Στέφεν), Άρνολντ, Γκιλαβογκί, Νμέτσα (66’ Κλάους), Ζοάο Βίκτορ, Βέργκχορστ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.