Σε… μεγάλα κέφια εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στο προπονητικό κέντρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας τσέκαρε από κοντά αρκετούς υποψήφιους διεθνείς, τα είπε με παλιούς γνώριμους και έκλεψε την παράσταση συγκρίνοντας τα… ποντίκια του στο γήπεδο!
Μετά την επίσκεψή του στην πρώην ομάδα του, τη Μάιντς, την Τρίτη (1/9), ο 59χρονος προπονητής βρέθηκε την Τετάρτη (2/9) στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολούθησε την προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άντι Χίτερ και έδειξε να το διασκεδάζει με την ψυχή του.
Bundestrainer Jürgen Klopp war heute unser Trainingsgast! 🥰👋#SGE pic.twitter.com/oBSHhENrRG
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) September 2, 2026
Μάλιστα, ο φακός τον «συνέλαβε» σε τρομερή φυσική κατάσταση να σηκώνει τα μανίκια του και να… επιδεικνύει τα μπράτσα του, συγκρίνοντάς τα με τον Τσαν Ουζούν.
Ιδιαίτερα ευχάριστη στιγμή για τον ομοσπονδιακό τεχνικό ήταν η συνάντησή του με τον Μάριο Γκέτσε. Οι δυο τους δεν έχουν απλώς κοινή πορεία στην Ντόρτμουντ, αλλά διατηρούν μια δυνατή φιλία, έχοντας μάλιστα παίξει αρκετές φορές μαζί πάντελ στη Μαγιόρκα.
Προφανώς, η επίσκεψη του Κλοπ είχε επαγγελματικό χαρακτήρα, καθώς στις 17 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει τις πρώτες του κλήσεις. Αρκετά αστέρια της Άιντραχτ ελπίζουν σε μια θέση στις επιλογές του, με τους Τζόναθαν Μπούρκαρντ, Ρόμπιν Κοχ και τον τερματοφύλακα Νόα Ατουμπόλου να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.
Παράλληλα, στο ραντάρ του για το μέλλον βρίσκονται και οι διεθνείς με την Κ21, Νάμντι Κόλινς, Ελίας Μπάουμ και Νοέλ Ασέκο.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Γιουνές Εμπνουταλίμπ.
Jürgen Klopp hat Eintracht Frankfurt einen Besuch abgestattet. Fotos, die die SGE auf ihren Kanälen gepostet hat, zeigen unter anderem ein Gespräch zwischen dem neuen Bundestrainer und Shootingstar Younes Ebnoutalib. ✨
— Sky Sport (@SkySportDE) September 2, 2026
↪️ Nach Sky Sport Informationen gab es tatsächlich einen… pic.twitter.com/ZZkkLvnsAo
Ο επιθετικός της Άιντραχτ, που σημείωσε χατ-τρικ το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί τόσο με την Εθνική Γερμανίας όσο και με το Μαρόκο. Οι δυο τους τα είπαν στο προπονητικό κέντρο και, όπως όλα δείχνουν, ο γεννημένος στη Φρανκφούρτη φορ δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος τον έχει βάλει στο μικροσκόπιό του, σύμφωνα με την Bild και το γερμανικό Sky Sport.