Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 4-1 την Γκλάντμπαχ στην “Allianz Arena” για την 25η αγωνιστική στην Γερμανία και με την 21η νίκη στη σεζόν συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία προς τον 35ο τίτλο της ιστορίας της, μετρώντας 66 βαθμούς, στο +14 από την δεύτερη στη βαθμολογία Ντόρτμουντ.

Η Γκλάντμπαχ με την 12η ήττα στο πρωτάθλημα παρέμεινε στο +3 από την παραμονή στην κατηγορία και την Βέρντερ Βρέμης. Η χωρίς Χάρι Κέιν Μπάγερν έφτασε τις έξι σερί νίκες απέναντι στην Γκλάντμπαχ, από την ήττα εκτός έδρας με 3-2 τον Φεβρουάριο του 2023.

Το 1-0 για την Μπάγερν ο Ντίας στο 33΄ μετά από φοβερή πάσα του Γκορέτσκα για να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λάιμερ από ασίστ του Ντίας σε πρώτο μέρος κυριαρχίας των Βαυαρών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν με ενδεκάδα επτά αλλαγών σε σχέση με το διπλό στο Ντόρτμουντ.

Το 3-0 ο Μουσιάλα στο 57′ με πέναλτι (παράβαση του Ράιτς που αποβλήθηκε στον Τζάκσον) και το 4-0 ο Τζάκσον στο 79′ για να μειώσει ο Μόγια στο 89′ μετά από σουτ στο δοκάρι του Κιαρόντια.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κιμ, Λάιμερ, Μπίσοφ, Ουπαμεκανό, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Καρλ, Μουσιάλα, Ντίας, Τζάκσον
Γκλάντμπαχ: Νίκολας, Ζάντερ, Ελβέντι, Ντικς, Σκάλι, Ράιτς, Μπόλιν, Κάστροπ, Στούγκερ, Ονορά, Ταμπάκοβιτς