Τον Ιανουάριο η Αλ Νασρ και η Λέβερκουζεν έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία για την μετακίνηση του επιθετικού Βίκτορ Μπόνιφεϊς στην Σαουδική Αραβία αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
Η Αλ Νασρ προτίμησε να αποκτήσει τον Τζον Ντουράν από την Άστον Βίλα όμως όλα δείχνουν ότι ο Ντουράν μετά από έξι μήνες θα αποχωρήσει για να μετακομίσει στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε.
Οι Σαουδάραβες επιστρέφουν για την απόκτηση του Μπόνιφεϊς και οι Γερμανοί δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό κοντά στα πενήντα εκατομμύρια Ευρώ.
“Είναι μόνο φήμες αλλά πάντα είναι ωραίο να ενδιαφέρονται σημαντικοί σύλλογοι για την απόκτησή σου” δήλωσε ο Μπόνιφεϊς ο οποίος σε δύο σεζόν με την Λέβερκουζεν μετράει σε 42 αγώνες, 22 γκολ και 11 ασίστ.