Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι η τρίτη θέση στη La Liga δεν είναι αποδεκτή, στέλνοντας σαφές μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν. Παρότι η καλοκαιρινή ενίσχυση έχει ξεκινήσει με τη μονιμοποίηση του Λενγκλέ από την Μπαρτσελόνα, οι αποχωρήσεις των Άθπιλικουέτα και Βίτσελ αφήνουν σημαντικά κενά.
Ένα από τα βασικά ονόματα που έχουν επανέλθει στη μεταγραφική λίστα των «Ροχιμπλάνκος» είναι ο Πιέρο Ινκαπιέ της Λεβερκούζεν. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ φέρεται να προτιμά την Ατλέτικο Μαδρίτης από άλλους ενδιαφερόμενους συλλόγους.
Οι πληροφορίες της Mundo Deportivo αναφέρουν ότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Ινκαπιέ και ετοιμάζονται για εντατικές διαπραγματεύσεις μέσα στον Ιούλιο. Ο παίκτης κρίνεται ιδανικός για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας, που προέκυψε από τις πρόσφατες αποχωρήσεις.