Ντόρτμουντ: Όταν η κορυφή ζαλίζει… (vids)

Η Ντόρτμουντ βρέθηκε τέσσερις φορές φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga, όμως στο αμέσως επόμενο ματς στραβοπάτησε!

Η Μπορούσια ετοιμαζόταν το Σάββατο για το πάρτι τίτλου απέναντι στη Μάιντς, καθώς χρειαζόταν μία νίκη για να κατακτήσει τη «σαλατιέρα» μετά από 11 χρόνια, έχοντας βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας στο τέλος της 33ης Αγωνιστικής, μετά την ήττα της Μπάγερν από τη Λειψία.

Οι φιλοξενούμενοι όμως στο Signal Iduna Park είχαν διαφορετική άποψη και έτσι η γιορτή…μεταφέρθηκε στην Κολωνία, όπου η Μπάγερν πανηγύρισε τον 11ο σερί τίτλο της.

Η σημερινή, ήταν η τέταρτη και…φαρμακερή φορά που η Μπορούσια ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά «ζαλίστηκε», χωρίς να μπορέσει να κερδίσει το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με δύο στα δύο τη σεζόν, έχοντας έξι πόντους, όσους και η Μπάγερν. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τη Βέρντερ και μέχρι το 89′ προηγούνταν 2-0, όμως δέχτηκε τρία γκολ σε έξι λεπτά και υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν!

Πέρασε αρκετός καιρός και έτσι την 25η Αγωνιστική, η Μπορούσια ανέβηκε πρώτη με 53 πόντους, έναντι 52 της Μπάγερν. Η χαρά για την αναρρίχηση στην κορυφή όμως κράτησε λίγο. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική η Ντόρτμουντ πήγε στο Μόναχο και ηττήθηκε με 4-2.

Την 29η Αγωνιστική, η ομάδα του Τέρζιτς βρέθηκε ξανά πρώτη με 60 πόντους, έναντι 59 της Μπάγερν, όμως την 30ή Αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μπόχουμ και παραχώρησε ξανά την πρώτη θέση στους Βαυαρούς.

Η τέταρτη φορά ήταν και η τελειωτική για τις ελπίδες τίτλου της Μπορούσια, αποδεικνύοντας ότι είναι πιο δύσκολο να μείνεις στην κορυφή παρά να ανέβεις…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.