Στουτγκάρδη – Χόφενχαϊμ 1-1 : Στα όρια του άγχους και της επιβίωσης! (hls)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς στην Στουτγκάρδη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι μερικώς χαμένοι της υπόθεσης καθώς θα παίξουν για την παραμονή τους στην κατηγορία με μια εκ των Αμβούργου ή Χέϊντεχαϊμ.

Εξ αρχής η Στουτγάρδη, μαθαίνοντας πως η Μπόχουμ “καθάριζε” το ματς με τη Λεβερκούζεν, κατάλαβε πως η μοίρα ήταν στα δικά της πόδια και στο δικό της μυαλό. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι δεν μπορόύσαν να χρησιμοποιούσαν τη λογική αναζητώντας νευρικά έως και σπασμωδικά την ουσία. Έτσι κύλησε ένα πρώτο ημίχρονο με 2-3 καλές φάσεις στην εστία της Χοφενχψάϊμ με την πρώτη συντονισμένη προσπάθεια να καταγράφεται στο 42ο λεπτό και τον Γκιρασί να αστοχεί απέναντι στον Μπάουμαν,

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε και πολύ. Η Χόφενχαϊμ έχανε λόγω τραυματισμό τον έναν αμυντικό μετά τον άλλο, αλλά οι αντίπαλοί της αδυνατούσαν να βρούνε το γκολ.

Στο 75′ στην πρώτη αξιόλογη επίθεση της Χοφενχάϊμ ο Μπεμπού με κεφαλιά έκανε το 0-1… Η Στουτγκάρδη προσπάθησε να ανιδράσει φορτώνοντας με κάθε τρόπο την επίθεσή της, έστω και με τρόπο προβληματικό.. Όλες οι σέντρες από τα αριστερά από τον Σόσα και ουδείς συμπαίκτης του ικανός με κεφαλιά να κάνει κάτι! Στο 81, ο Πορτογάλος Τιάγκο Τομάς με μια ενέργεια περισσότερο προσωπική, έμεινε όρθιος στο μαρκάρισμα του Σκοβ με με σουτ έκανε το 1-1.

Η κατάσταση ως το φινάλε του ματς ένας μονόλογος των γηπεδούχων με έντονη την αίσθηση της αδυναμίας τους να φτάσουν στο κάτι παραπάνω!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.