Χόφενχαϊμ-Ουνιόν Βερολίνου 4-2: Νίκη παραμονής! (hls)

Το σύνολο του Ματαράτσο κατάφερε να φρενάρει τους Βερολινέζους που διεκδικούν θέση για το επόμενο Champions League και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Bundesliga.

Στην προτελευταία στροφή της Bundesliga η Χόφενχαϊμ ήθελε μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να διασφαλίσει την παραμονή της στην Bundesliga και τα κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπεμπού στο 22′ ύστερα από λάθος του Λέιτε, με τον Πορτογάλο να κάνει πέναλτι στον Μπάουμγκαρτνερ στο 36′ με τον Κράμαριτς να σημειώνει το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντοέκι στο 45+4′ με το 5ο γκολ στο πρωτάθλημα μείωσε σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με φοβερή ενέργεια ο Νταμπούρ στο 90′ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κράμαριτς για το 3-1. 

Στο 90+5′ ο ΛαΪντουνί άγχωσε και πάλι τους γηπεδούχους κάνοντας το 3-2, αλλά στην τελευταία φάση ο Νταμπούρ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με την Χόφενχαϊμ να παραμένει και την επόμενη σεζόν στην Bundesliga. 

Η Ουνιόν παρά την ήττα της έχει στα χέρια της το εισιτήριο για το Champions League αφού υπερτερεί χάρη στη διαφορά γκολ της Φράιμπουργκ και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την αδιάφορη Βέρντερ.

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν (αρχ.), Κάμπακ, Μπρουκς, Ακπογκούμα (70′ Μπίτσακτσιτς), Μπεμπού, Πρέμελ, Γκάιγκερ (60′ Ρούντι), Μπέκερ, Ανχελίνιο, Κράμαριτς, Μπάουμγκαρτνερ (66′ Nτάμπουρ)

Προπονητής: Πελεγκρίνο Ματαράτσο

Ουνιόν Βερολίνου: Ρένεβ, Ντοέκι, Γέκελ (80′ Σιεμπατσέ), Λέιτε(46′ Μπάουμγκαρτλ), Τρίμελ (αρχ.) (70′ Γιουράνοβιτς), Τόρσμπι (46′ Λαϊντουνί), Κεντίρα, Χάμπερερ (69′ Λέβελινγκ), Ρουσιγιόν, Μπέρενς, Μπέκερ

Προπονητής: Ουρς Φίσερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.