Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 1-0 : Νίκη ευφυΐας κόντρα στη λογική της… “καμινάδας” (hls)

Σημαντική νίκη με σκορ 1-0 για την Άουγκσμππυργκ επί της Ουνιόν Βερολίνου, με γκολ ο Κροάτης Μπέλχο στο 53'. Ανάσα σωτηρίας για τους Βαυαρούς και μπλεξίματα κορυφής για τους κακούς Βερολινέζους!

Δεν ήταν ένα ματς που θα μείνει για πολύ στις μνήμες μας... Ίσως να θυμηθούμε κάπως πιο έντονα το ωραίο μονοκόματο σουτ του Μπέλχο, έπειτα από σέντρα του Ελβετού Βάργκας με το οποίο ο Κροάτης σημείωσε το μοναδικό και νικητήριο γκολ της Άουγκσμπουργκ επί της Ουνιόν!

Η νίκη της ομάδας από τη Βαυαρία, δίκαιη πέρα για πέρα!! Κι αυτό, χωρίς να μας ενθουσιάσει τόσο με το στιλ παιχνιδιού της – εξάλλου δεν το έχει κάνει και τόσες φορές φέτος – όσο κυρίως με την τακτική προσέγγιση του ματς όπως το σχεδίασε και το κέρδισε εμφατικά ο προπονητής Μάσεν στο 2ο ημίχρονο! Εκεί οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο χώρο, ανέλαβαν προτωβουλίες “γεμίζοντας ακόμα πιο προσεγμένα τα άκρα τους!

Η Ουνιόν χωρίς έμπνευση στο ίδιο χρονικό διάστημα παγιδεύτηκε σε κάτι που “μοιραία” την οδήγησε στο αναπόφευκτο! Όσο οι φιλοξενούμενοι – που είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με πιο κλασσική τη κεφαλιά του Μπέρενς στο δοκάρι (26′) – έβρισκαν “τείχη” στην ανάπτυξη από τις πτέρυγες τόσο εκτίθονταν στην τακτική της “καμινάδας” με βαθιές μπαλιές που εξουδετερώνονταν τόσο εύκολα κι απλά από τους αμυντικούς της Άουγκσμπουργκ!

Πέραν του γκολ της νίκης, οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 ακόμα καλές φάσεις να “κλειδώσουν” το τριποντο πριν το τελικό σφύριγμα, αν και με τον τρόπο που έπαιζε η Ουνιόν… Ακόμα και τώρα να ήταν σε εξέλιξη το ματς, γκολ ΔΕΝ θα έβαζε!

Η ομάδα του Μάσεν έκανε ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία της! Διατήρησε την παράδοση η οποία τη θέλει αήττητη στα ματς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο στην Βαυαρία και έστειλε την Ουνιόν ακόμα πιο πιεσμένη στην διεκδίκηση θέσης στην πρώτη 4αδα μετά και τη νίκη της Λειψίας στο Φράϊμπουργκ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.