Χέρτα – Στουτγκάρδη 2-1: Νίκη που βάζει “φωτιά” στην “ουρά” της βαθμολογίας (hls)


Πολύ σπουδαία νίκη για την Χέρτα με 2-1 επί της Στουτγκάρδης στο Βερολίνο, νίκη που πλέον βάζει σε σοβαρούς μπελάδες την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου που δεν αγωνίστηκε εξαιτίας τραυματισμού.

Η Χέρτα στο γέματο οπαδούς και των δύο ομάδων Ολυμπιακό στάδιο Βερολίνου, παρουσιάστηκε αποφασισμένη αλλά και αγωνιστικά καλύτερη της Στουτγκάρδης, φτάνοντας στο γκολ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Κεμπφ στο 29ο λεπτό.

Η Στουτγκάρδη έδειξε να προσπαθεί να βάλει τη μπάλα στο χορτάρι και να βρει γκολ, κάτι που έγινε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Γκιράσι και πάσα από τον Βάγκνομαν. Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στο ημίχρονο ισόπαλες αλλά ο Μιντερλέχνερ είχε άλλη άποψη και από το φάουλ του Λουκεμπάκιο στην καρδιά της περιοχής, έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπρέντλοου για να κάνει το 2-1.

Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι βέβαια που προσπάθησε περισσότερο η Στουτγκάρδη χωρίς όμως να το κάνει με ορθόδοξο τρόπο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.