Λεβερκούζεν-Λειψία 2-0: Σπάει τα κοντέρ η ομάδα του Αλόνσο

Η Λέβερκούζεν νίκησε 2-0 την Λειψία επιτυγχάνοντας την 6η της νίκη στα 8 τελευταία ματς, μένοντας αήττητη για 2 μήνες σερί.

Η Λειψία μπήκε δυνατά όπως συνηθίζει εκτός έδρας με 3 τελικές στο 10λεπτο, αλλά καμία εξ αυτών δε βρήκε τα δίχτυα του Χράντετσκι. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν αλλά δεν είχαν τον τρόπο να απειλήσουν.

Η λανθασμένη εκτίμηση του Μπλάσβιτς έφερε το δοκάρι του Ινκαπιέ στο 32′ και η ωραία κόντρα επίθεση 8 λεπτά αργότερα το 1-0. Ο Άντριχ έκλεψε και μοίρασε στον Ντιαμπί στο ανοιχτό γήπεδο, ο Γάλλος πέρασε την μπάλα διαγώνια στην περιοχή και ο Χλόζεκ με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η είσοδος του Ενκουνκού έκανε πιο επιθετική την Λειψία με τον Γάλλο να χάνει την ευκαιρία στο 62′. 4 λεπτά αργότερα ο Χράντετσκι εντικτωδώς έβγαλε την κεφαλιά του Ορμπάν. Ο Ενκουνκού είχε κι άλλες τελικές στο 66′ και το 73′, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 85′ όαν ο Φρίμπονγκ έφυγε στην κόντρα ο Σομποσλάι τον ανέτρεψε στην περιοχή και είχαμε πέναλτι και κόκκινη κάρτα για τον Ούγγρο. Ο Αμίρι ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα γράφοντας το 2-0 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.