Κολονία – Μάϊντς 1-1 : Πολύ “κακό” για το… τίποτα! (hls)

Ισόπαλες με σκορ 1--1 αναδείχθηκαν η Κολονία με την Μάϊντς σε ένα ματς που και οι δύο νιώθουν χαμένοι! Οι γηπεδούχοι γιατί είχαν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν και οι φιλοξενούμενοι γιατί μένουν ακόμα εκτός Ευρωπαϊκής προοπτικής!

Δεν πήραν αυτό που ήθελαν παρότι η Κολονία μάλλον το άξιζε περισσότερο και η Μάϊντς προφανώς γιατί είχε μεγαλύτερη όρεξη λόγω και της βαθμολογικής της προοπτικής!

Οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν πιο “κεφάτοι” στο ματς κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη καλή τους φάση – και τη μοναδική τους σε όλο το πρώτο μέρος με προβολή του Γάλλου Αζόρκ! στο 17′

Μετά το 25λεπτο η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων που πίεσαν, είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα γκολ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μπάουμγκαρτ μπόρεσε να βρει νωρίς το γκολ της ισοφάρισης με τον Μάϊνα (51′) και είχε μάλιστα με τον ίδιο παίκτη της μεγαλύτερη ευκαιρια για την ολική ανατροπή αλλά δεν το κατάφερε.

Πιο πολύ το έψαξε η Μάϊντς στα τελευταία λεπτά και σε ένα χρονικό διάστημα όπου τα νεύρα έφταναν και περίσσευαν στο τερέν και τους πάγκους – κυρίως σε αυτό της Κολονίας.

Σε ένα κλίμα έντασης – και αφού ο διαιτητής προσπάθησε να μην οξύνει τα πνεύματα με μια κόκκινη κάρτα σε 2-3 περιπτώσεις δυναμικού παιχνιδιού, το ματς έμεινε στο 1-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.