Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 3-3: “Τρελό” ματς, ισοφάριση στο 97′ και αποβολή Μαυροπάνου! (hls)

Αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Στουτγκάρδη των 10 παικτών και αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με 3-3, αφού δέχθηκε γκολ στο 97ο λεπτό!

Αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Στουτγκάρδη των 10 παικτών και αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με 3-3, αφού δέχθηκε γκολ στο 97ο λεπτό!

Αποβλήθηκε ο Μαυροπάνος με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα τετράλεπτο, χαμένη ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ, προκειμένου να πιάσει στην κορυφή της Bundesliga τη Μπάγερν, η οποία “γκέλαρε” κόντρα στη Χόφενχαϊμ.

Η Μπορούσια άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Σεμπαστιάν Αλέρ, ενώ ο Ντόνιελ Μάλεν στο 33ο λεπτό έκανε το 2-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μαυροπάνος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Μαυροπάνος αποβλήθηκε στη Bundesliga και μόλις η δεύτερη στην καριέρα του!

Η μαχητική Στουγκάρδη μείωσε σε 2-1 στο 78′ με τον Κουλιμπαλί και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Φάγκνομαν στο 84ο λεπτό, ωστόσο ο Τζιοβάνι Ρέινα στο 93′ έκανε το 3-2. Όμως οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν την προσπάθεια και στην τελευταία φάση του αγώνα βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Σιλάς και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.