Φράιμπουργκ-Μπάγερν 0-1: Τρίποντο από μακρινή απόσταση… (hls)

Με το εκπληκτικό γκολ του Ντε Λιχτ η Μπάγερν Μονάχου έκαμψε την αντίσταση της Φράιμπουργκ εκτός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Αυτό είναι το τρίτο φετινό γκολ του διεθνούς στόπερ και μάλιστα όλα τα έχει πετύχει μακριά από την έδρα των Βαυαρών. 

Οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή τους, δείχνοντας από την αρχή πως ο στόχος τους ήταν να κρατήσουν αρχικά το μηδέν στα μετόπισθεν. Ο Μουσιάλα σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια έχανε εύκολα την κατοχή, ενώ ο Τόμας Μίλερ δεν είχε κάποια επίδραση στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Το σύνολο του Τούχελ αναπτυσσόταν κυρίως από τα αριστερά, χωρίς να μπορεί να βρει τις λύσεις στο πρόβλημα του γκολ. Όποτε χρειάστηκε, ο Φλέκεν αντέδρασε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 51’ προκειμένου να αποσοβήσει το 0-1. 

Ο Ντε Λιχτ έχει δείξει στο παρελθόν ότι δεν διστάζει να σουτάρει από μακριά και τελικά δικαιώθηκε για αυτήν την τόλμη του. Συγκεκριμένα, ο στόπερ της Μπάγερν με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 51’ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το τελικό 0-1. 

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, όμως στο 70’ ο  Σόμερ πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση διατηρώντας το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους. Στις καθυστερήσεις ο Γκνάμπρι άγγιξε το 2-0, καθώς με σουτ που επιχείρησε «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι. Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξε ένταση, με τον Κίμιχ να έρχεται στα χέρια με παίκτες της Φράιμπουργκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.