Μπάγνερ Μονάχου: Τσακωμός μεταξύ Καν και Ματέους για τον Νάγκελσμαν

Οι Όλιβερ Καν και Λόταρ Ματέους τσακώθηκαν σε ζωντανή σύνδεση, για την υπόθεση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής αγώνων άφησε αιχμές προς τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση. Ο Καν από την πλευρά του υπεραμύνθηκε των κινήσεων της διοίκησης και επιτέθηκε στον Ματέους. Και όλα αυτά, πριν την έναρξη του ντέρμπι με την Ντόρτμουντ για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο Καν δήλωσε: «Σίγουρα κανείς από την Μπάγερν είχε την ευθύνη για τη διαρροή. Δεν είμαστε αυτόχειρες. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι το πρώτο πρόσωπο που έπρεπε να το μάθει ήταν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Δε θέλεις να πεις σε έναν προπονητή από το τηλέφωνο ότι σταματάει. Τουλάχιστον, δεν είναι αυτό το στιλ μου και δεν είναι ούτε το στιλ της Μπάγερν. Σε ρωτάω Λόταρ. Τι εννοείς πραγματικά με το Mia San Mia, όταν πάντα υποθέτεις ότι δεν ισχύει πλέον το Mia San Mia; Απλά το τοποθετείς εκεί και ο καθένας μπορεί να επιλέξει τι σημαίνει».

Ο Ματέους απάντησε: «Όλιβερ, δεν κάνω προσωπικό πόλεμο εναντίον σου. Μπορείς να με καλέσεις οποιαδήποτε στιγμή. Γνωρίζω κόσμο στην Μπάγερν που ίσως δεν ξέρεις ούτε εσύ και τους μιλάω. Δεν είπα ότι πηγαίνει προς το χειρότερο, αλλά ότι διαφοροποιείται».

Ο Καν συμπλήρωσε: «Ίσως κάποιος από εμάς υποφέρει από προβλήματα μνήμης. Ακόμα και στην εποχή μας ίσως μπορείς να θυμηθείς πάντα υπήρχαν αποφάσεις που δεν ήταν εύκολες και οι οποίες και αυτό είναι το πιο σημαντικό έπρεπε να ληφθούν για την επιτυχία του συλλόγου. Και αυτές δεν ήταν πάντα δημοφιλείς. Αλλά γι’ αυτήν την υπόνοια ότι δε διατηρούμε το στιλ της Μπάγερν, θα ήμουν πολύ, πολύ προσεκτικός».

Τέλος, ο Ματέους πρόσθεσε στο ημίχρονο του αγώνα για το συγκεκριμένο θέμα: «Γνωρίζω ότι ο Όλιβερ Καν λέει ψέματα. Ήθελε απλά να μας αποσπάσει από τα προβλήματά του και γι’ αυτό μου επιτέθηκε. Όμως ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Λέω απλά αυτά που ακούω, βλέπω και αισθάνομαι. Η χρονολογική σειρά που περιγράφηκε από τον Καν δεν ταιριάζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.