Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ 4-2: Η γκάφα έκρινε από νωρίς το ντέρμπι (hls)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία συνέτριψε την Ντόρτμουντ με 4-2. Η γκάφα του Κόμπελ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Βαυαρών.


Ο Τόμας Τούχελ έλαβε ένα πρόωρο πασχαλινό δώρο από τον τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ στο πρώτο του ντέρμπι ως τεχνικός της Μπάγερν. Το παιχνίδι έχασε την ανταγωνιστικότητά του αμέσως μετά το λάθος, με τους φιλοξενούμενους απλώς να περιορίζουν την έκταση της ήττας στα τελευταία λεπτά

Η αρχική ενδεκάδα του Τούχελ είχε δύο αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που έχασε από τη Λεβερκούζεν λίγο πριν από τη διακοπή, με τους Κομάν και Τσούπο-Μότινγκ να αντικαθιστούν τους Κανσέλο και Μανέ. Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της BVB, Τέρζιτς, «καλωσόρισε» πίσω τους Μπραντ, Καν και Κόμπελ, με τους Μάιερ, Μαλέν και Νταχούντ να μετακινούνται στον πάγκο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα, με ένα τεταμένο πρώτο 13λεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα μαρκάρισμα του ντε Λιχτ στον Ρόις στο 7ο λεπτό έσωσε την Μπάγερν από το να δεχτεί το πρώτο γκολ. Ωστόσο, ένα λάθος του Γκρέγκορ Κόμπελ επέτρεψε στον Σανέ να σκοράρει στο 13ο λεπτό. Ο Κόμπελ απέτυχε να βρει την «στρογγυλή θεά» από μία βαθιά μπαλιά του Ουπαμεκάνο, με αποτέλεσμα να δεχθεί ίσως το πιο αστείο γκολ στην καριέρα του.

Πέντε λεπτά μετά το αυτογκόλ, ο Τόμας Μίλερ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Μπάγερν, με κεφαλιά σε σέντρα του Κίμιχ στη γραμμή του οριζοντίου δοκαριού. Στο 23ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος ένα ακόμη λάθος του Κόμπελ, ο οποίος έδιωξε απευθείας πάνω στον αρχηγό των γηπεδούχων.

Η Μπάγερν σφράγισε το παιχνίδι λίγο μετά την επανέναρξη, με τον Σανέ να σερβίρει στον Κομάν, ο οποίος από κοντά έγραψε το 4-0 στο 50ό λεπτό. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους Βαυαρούς να αφήνουν το πόδι από το γκάζι. Ο Εμρέ Καν μείωσε από το σημείο του πέναλτι στο 72ο λεπτό και ο Μαλέν πέτυχε το δεύτερο γκολ για τη Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το 4-2, περιορίζοντας έτσι την ήττα της ομάδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.