Σάλκε – Λεβερκούζεν 0-3: Φόβος και τρόμος η ομάδα του Αλόνσο (hls)

Η 4άδα Βιρτς, Ντιαμπί, Αντλί και Φριμπόνγκ έκανε μαγικά και αν δεν ήταν σε τόσο καλό απόγευμα ο Φέρμαν τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για τους "μπλε".

Για ένα ακόμη παιχνίδι η Μπέγερ Λεβερκούζεν έδειξε πως είναι μία άκρως επιθετική ομάδα, που αγαπάει την επιθετική μετάβαση, μέσω της οποίας επικράτησε εύκολα και της Σάλκε, εκτός έδρας, με 3-0.

Η 4άδα Βιρτς, Ντιαμπί, Αντλί και Φριμπόνγκ έκανε μαγικά και αν δεν ήταν σε τόσο καλό απόγευμα ο Φέρμαν τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για τους “μπλε“.

Η Σάλκε προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική, το έκανε για ένα ημίχρονο, που και σε αυτό χρειάστηκε η ικανότητα του τερματοφύλακά της, αλλά στο δεύτερο μέρος “σκόρπισε” όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ.

4άδα φωτιά και 3 γκολ για… πλάκα

Το 1-0 έγινε από τον Φριμπόνγκ στο 50ο λεπτό φυσικά στην “κόντρα”, με πασέρ τον Ντιαμπί, ενώ το 2-0 ήρθε με τους Ντιαμπί, Αντλί και Βιρτς να εξαφανίζουν την μπάλα και ο τελευταίος να την στέλνει στα δίχτυα της Σάλκε στο 61ο λεπτό.

Το 3-0 έγινε στο 2ο λεπτό του έξτρα χρόνου με ωραία κεφαλιά του Αζμούν και ασίστ του Ντιαμπί, στο 80′ η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι και στο 90+1 είχε και πάλι σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει με τον Ντιαμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.