Άιντραχτ-Μπόχουμ 1-1: Κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι (hls)

Άϊντραχτ και Μπόχουμε έμειναν σε ισοπαλία 1-1 σε αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα.

Η Μπόχουμ επιχείρησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις κατά κύριο λόγο στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρήκε γκολ από εκτέλεση πλαγίου άουτ. Πρώτη κεφαλιά του Όρντετς και σουτ του Μάσοβιτς για την επέμβαση του Τραπ, η μπάλα έφτασε στον Ασάνο που με το δεύτερο γκολ του στη σεζόν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Σταφυλίδη που έπαιξε βασικός.

Οι παίκτες του Γκλάσνερ βρήκαν τρόπο να απαντήσουν από μια πάσα του Μαξ στον χώρο και με την ταχύτητα του Κολό-Μουανί να δημιουργεί το πρόβλημα στην αντίπαλο άμυνα. Ο Γάλλος μπήκε στην περιοχή και ο Όρντετς τον ανέτρεψε. Με το 12ο γκολ του στη σεζόν ο πρώτος σκόρερ της Άιντραχτ εφέτος ισοφάρισε από τα 11 μέτρα σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άιντραχτ είχε περισσότερες τελικές όμως η Μπόχουμ τη σημαντικότερη ευκαιρία με δοκάρι του Στέγκερ μετά από εκτέλεση φάουλ στο 72ο λεπτό.

Με την 2η ισοπαλία της στο πρωτάθλημα η Μπόχουμ έμεινε αήττητη σε τρίτο διαδοχικό ματς και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής ενώ η Άιντραχτ έμεινε χωρίς νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια της στη Μπουντεσλίγκα και έχασε έδαφος στη μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.