Άουγκσμπουργκ – Σάλκε 1-1: Βαθμός στις καθυστερήσεις για τους «βασιλικούς μπλε» (hls)

Η Σάλκε εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 53ο λεπτό και με γκολ-πέναλτι στις καθυστερήσεις, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, στην 25η «στροφή» της Bundesliga.

Αμφότερες οι ομάδες «καιγόντουσαν» για βαθμούς, η Άουγκσμπουργκ για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, η Σάλκε για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Στην πράξη, πάντως, οι γηπεδούχοι για περισσότερο από ένα ημίχρονο έδειξαν πιο «διψασμένοι» και δικαιώθηκαν.

Στο 51’ άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μάιερ και έβαλαν τις βάσεις για μία πολύ σημαντική νίκη. Δύο λεπτά αργότερα τα πράγματα στράβωσαν κάπως για την Άουγκσμπουργκ, καθώς ο Ντεμίροβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο η Σάλκε κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, αύξησε την πίεση με στόχο να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και εν τέλει δικαιώθηκε, έστω και στις καθυστερήσεις. Ο Σλάγκερ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκουβελέου και ο Μάριους Μπίλτερ που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Για τη Σάλκε είναι πάρα πολύ σημαντικός ο βαθμός, στη μάχη που δίνει για παραμονή στη Bundesliga, με την Άουγκσμπουργκ να διατηρεί «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.