Στουργκάρδη – Βόλφσμπουργκ 0-1: Ήττα “μαχαιριά” (hls)


Σ’ ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το γκολ του πρώην παίκτης της Στουτγκάρδης και τώρα πια της Βόλφασμπουργκ, Μάρμους, ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης για την ομάδα του Κόβατς.

Σε όλο το πρώτο μέρος οι δύο ομάδες κοιτούσαν περισσότερο να μην δεχτούν γκολ παρά να σκοράρουν γι’ αυτό άλλωστε υπήρξαν ουσιαστικά τρεις φάσεις και μόλις η μία ήταν πραγματικά καλή. Αρχικά ο Ζιλ Ντίας απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά δεν δυσκόλεψε τον Κάστεελς. Παρόμοια φάση για τους γηπεδούχους ήρθε και στο 44′ αλλά ο Ενμεντσα δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα καρέ. Στο 17ο λεπτό η Βόλεφσμπουργκ άγγιξε το γκολ με τον Καμίνσκι ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπρέντλοου αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει με τον τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης να καρατά το μηδέν.

Δεν έγινε το ίδιο όμως στο 56ο λεπτό, όταν ο Μάρμους έτρξε περίπου 30 μέτρα με την μπάλα στα πόδια, ο Ίτο έκανε βήματα προς τα πίσω, δεν μάρκαρε καθόλου του δεξί πόδι του Αιγύπτιου εκείνος σούταρε και άνοιξε το σκορ για την Βόλφασμπουργκ.

Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Στουργκάρδη δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να πιέσει με φάσεις την εστία του Κάστεελς μένοντας έτσι το 0-1 μέχρι το τέλος, ήττα που βάζει και πάλι την ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία στην τριάδα των ομάδων που κινδυνεύουν να πέσουν κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.