Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-1: Ο Ντόαν έδωσε τη λύση στο 89′ (hls)

Η Φράιμπουργκ τα βρήκε σκούρα με την ουραγό, όμως κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με γκολ του Ρίτσου Ντόαν στο τέλος.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες και έμεινε αήττητη 11ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα της, παραμένοντας στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Χόφενχαϊμ υπέστη έβδομη σερί ήττα και είναι 14 ματς χωρίς νίκη, με μόλις δύο ισοπαλίες.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με καλή ευκαιρία του Μπεμπού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, όμως στο 5′ ο Γκρίφο γέμισε μπροστά για τους γηπεδούχους, ο Μπρουκς δε συνεννοήθηκε στην απομάκρυνση με τον τερματοφύλακα Μπάουμαν και η μπάλα έφτασε στον Έγκεσταϊν, ο οποίος με αριστερό σουτ έγραψε το 1-0 μέσα από την περιοχή.

Η Χόφενχαϊμ, κατάφερε να αντιδράσει στην πρώτη τελική της στο β’ μέρος, με τον Nταμπούρ να σερβίρει στο όριο της περιοχής για τον Στίλερ, που έκανε το 1-1 με ωραίο σουτ.

Η Φράιμπουργκ δυσκολευόταν να βρει το νικητήριο γκολ, όμως δέχτηκε «δώρο» στο 84′, με τον στόπερ της Χόφενχαϊμ, Καμπάκ, να βλέπει δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία και να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και στο 89′ ο Βάισχαουπτ (που είχε μπει ως αλλαγή) γύρισε παράλληλα από αριστερά, ο Ντόαν πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Χόφενχαϊμ και έγραψε με ωραίο τελείωμα το 2-1, τονώνοντας το ηθικό της ομάδας του εν όψει της ρεβάνς με τη Γιουβέντους την Πέμπτη εντός έδρας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Φράιμπουργκ (Στράιχ): Φλέκεν – Κούμπλερ (65′ Σιλντιλιά), Γκίντερ, Γκούλντε, Γκούντερ – Ντόαν (90+3′ Κάιτελ), Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Γκρίφο (65′ Βάισχαουπτ) – Χέλερ (80′ Τζέονγκ), Γκρέγκοριτς (80′ Πέτερσεν).
Χόφενχαϊμ (Ματαράτσο): Μπάουμαν – Καμπάκ, Μπρουκς, Ακπογκούμα – Καντεράμπεκ, Στίλερ (86′ Μπίτσακτσιτς), Γκάιγκερ, Μπέκερ (75′ Νταμάρ), Σκοβ (75′ Ανχελίνιο) – Νταμπούρ (87′ Τοχουμτσού), Μπεμπού (78′ Ασλάνι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.