Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ 5-3: Κορυφή και… αναμονή! (hls)

Μόνοι για την ώρα στην κορυφή οι Βαυαροί!

Γκολ και θέαμα στην «Allianz Arena», με την Μπάγερν Μονάχου να επικρατεί 5-3 της Άουγκσμπουργκ και να μένει μόνη προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπερίσα όμως μέχρι την ανάπαυλα, οι Βαυαροί είχαν καταφέρει να σκοράρουν τέσσερις φορές με τους Κανσέλο (15’), Παβάρ (19’, 35’) και Σανέ (45’)!

Ένα ακόμη γκολ του Μπερίσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 60’ επέτρεψε στην Άουγκσμπουργκ να μαζέψει το σκορ, με τον Ντέιβις να δίνει εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του στο 74ο λεπτό.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Καρντονά. Οι νικητές άφησαν στο -3 την Ντόρτμουντ και περιμένουν το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ για να δουν αν θα παραμείνουν μόνοι στην κορυφή.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νάγκελσμαν): Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (83′ Μπλιντ), Κανσέλο, Μουσιάλα (78′ Γκράβενμπερχ), Κίμιχ, Ντέιβις (78′ Μαζραουΐ), Σανέ, Μανέ (72′ Τελ), Γκνάμπρι (71′ Μίλερ)

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (Μάασεν): Γκίκεβιτς, Γκάμνι (46′ Ιάγκο), Μπάουερ, Γκοουβελέου, Πέντερσεν, Μάιερ (77′ Εμπουκού), Ένχελς (46′ Ρεχμπετσάι), Μπαουμγκτάρτλινγκερ, Ντεμίροβιτς (46′ Βάργκας), Μπέλχο (46′ Καρντόνα), Μπερίσα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.