Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μ. 1-2: Ματσάρα με νικητές τους Βαυαρούς (hls)


Σ’ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην τρέχουσαν σεζόν στην Bundesliga η Μπάγερν πολύ δύσκολα κατάφερε να πάρει το τρίποντο νίκης με 2-1 απέναντι σε μία εξαιρετική Στουτγκάρδη.

Η ομάδα του Λαμπαντιά έκανε ίσως το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν ως τώρα πίεσε πάρα πολύ τη Μπάγερν και σίγουρα δικαιούταν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Όμως η ομάδα του Μονάχου βρίσκει πάντα τον τρόπο να… ξεφεύγει και να βρίσκει λύσεις κι αυτό έγινε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ντε Λιχτ, στο οποίο δεν είχε απάντηση ο Μπρέντλοου για το 1-0 στο 39′.

Μέχρι εκείνο το σημείο ο τερματοφύλακας της Στουτγκάρδης είχε κάνει δύο εξαιρετικές αποκρούσεις και οι δύο σε προσπάθειες του Γκορέτσκα, αρχικά σε σουτ στα όρια της περιοχής και στη συνέχεια σε κεφαλιά από τα δύο μέτρα με πολύ ωραία εκτίναξη.

Μαυροπάνος, Σίλας και Ίτο άγγιξαν το γκολ για την Στουτγκάρδη χωρίς όμως να τα καταφέρουν με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το 1-0 υπέρ της Μπάγερν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, που έχασαν μέτρα στο γήπεδο και όταν δίνεις την μπάλα σε παίκτες όπως ο Μουσιάλα, ο Κομάν, ο Μίλερ και ο Τσούπο Μοτινγκ αργά ή γρήγορα θα μπλέξεις.

Έτσι ήρθε και το 2-0 με τους φιλοξενούμενους να κρύβουν την μπάλα, με Μουσιάλα, Μίλερ και Τσούπο Μοτινγκ και τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα και ουσιαστικά να τελειώνει το ματς.

Όμως το γκολ του Περέα στο 88ο λεπτό έβαλα φωτιά στα τελευταία λεπτά και μάλιστα λίγο ήθελε από την κεφαλιά του Κουλιμπαλί να γίνει και το 2-2 στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επιστροφή στην κορυφή και… αγκαζέ με την Ντόρτμουντ η Μπάγερν, συνεχίζει να μην μπορεί να ξεκολλήσει από την αγωνία της παραμονής η Στουτγκάρδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.